ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

ΗΠΑ: Αυτός είναι ο λόγος που οι πλούσιοι δεν καλύπτουν τα παράθυρά τους με κουρτίνες

Η συνολική τάση είναι ξεκάθαρη

ΗΠΑ: Αυτός είναι ο λόγος που οι πλούσιοι δεν καλύπτουν τα παράθυρά τους με κουρτίνες

Ενδιαφέρουσα έρευνα πραγματοποιήθηκε στις ΗΠΑ που δείχνει πως οι πολίτες που βγάζουν μεγάλο εισόδημα έχουν τα παράθυρά τους ακάλυπτα και δεν βάζουν κουρτίνες. 

Συγκεκριμένα, οι Αμερικανοί που κερδίζουν περισσότερα από 150.000 δολάρια έχουν σχεδόν διπλάσιες πιθανότητες να αφήσουν ακάλυπτα τα παράθυρα από εκείνους που βγάζουν 20.000 έως 29.000 δολάρια.

Τα ακάλυπτα παράθυρα φέρνουν φυσικό φως, ενισχύουν την ευεξία και προσφέρουν θέα στον έξω κόσμο.

Ωστόσο, οι πλούσιοι που έχουν μεγάλο σπίτι μπορούν να αποκτήσουν πιο εύκολα φυσικό φως και την ιδιωτικότητα και δεν χρειάζεται να ανησυχούν τόσο πολύ για το κόστος θέρμανσης και ψύξης όσο οι άνθρωποι που βγάζουν μικρότερο εισόδημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εν κατακλείδι, η συνολική τάση είναι ξεκάθαρη: Η επιλογή να σχεδιάσετε ή να μην σχεδιάσετε τις κουρτίνες εξαρτάται εν μέρει από την τάξη και το εισόδημα στις ΗΠΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.