ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΗΠΑ: Δημοφιλής ΥouTuber που έδινε συμβουλές ανατροφής… δήλωσε ένοχη για κακοποίηση των παιδιών της (φωτο)

Πώς αποκαλύφθηκε η κακοποίηση των παιδιών της

ΗΠΑ: Δημοφιλής ΥouTuber που έδινε συμβουλές ανατροφής… δήλωσε ένοχη για κακοποίηση των παιδιών της (φωτο)

Η γνωστή ΥouΤuber Ρούμπι Φράνκε ομολόγησε την ενοχή της στην κατηγορία για κακοποίηση των παιδιών της σε βαθμό κακουργήματος.

Η Ρούμπι Φράνκε, η οποία κάποτε είχε το κανάλι «8 Passengers» στο YouTube, φορώντας γκρι και λευκά ρούχα φυλακής, δήλωσε ένοχη στις τρεις πρώτες κατηγορίες για κακοποίηση ανηλίκου και για την τέταρτη είπε: «Με βαθύτατη θλίψη λύπη και θλίψη για την οικογένειά μου και τα παιδιά μου, δηλώνω ένοχη».

Ο δικαστής Τζον Γουόλτον έκανε δεκτή τη συμφωνία ομολογίας και όρισε την επιβολή της ποινής για τις 20 Φεβρουαρίου. Η παραδοχή ενοχής αφήνει πλέον την καταδίκη στον δικαστή, ο οποίος μπορεί να αποφασίσει μέχρι και για 60 χρόνια φυλάκιση.

Τα έριξε στην συνεργάτη της

Το δικηγορικό γραφείο που εκπροσωπεί την YouTuber, το Winward Law, δήλωσε σε ανακοίνωσή του την Παρασκευή πως η φερόμενη κακοποίηση συνέβη διότι η Ρούμπι Φράνκε επηρεαζόταν από έναν σύμβουλο σχέσεων που την οδήγησε σε «μια στρεβλή αίσθηση της ηθικής».

«Η Ρούμπι Φράνκε είναι μια αφοσιωμένη μητέρα και είναι επίσης μια γυναίκα που έχει δεμσευτεί για συνεχή βελτίωση» ανέφερε στην ανακοίνωσή του το γραφείο. «Η Φράνκε πίστευε αρχικά ότι η Τζόντι Χιλντεμπράντ είχε τη διορατικότητα να προσφέρει ένα μονοπάτι για συνεχή βελτίωση» αλλά η Χιλντεμπράντ «εκμεταλλεύτηκε αυτή την αναζήτηση και τη διαστρέβλωσε σε κάτι αποτρόπαιο». Η Χιλντεμπράντ «απομόνωσε συστηματικά τη Φράνκε από την ευρύτερη οικογένειά της, τα μεγαλύτερα παιδιά της και τον σύζυγό της Κέβιν Φράνκε».

Πώς αποκαλύφθηκε η κακοποίηση των παιδιών της – Όταν το έσκασε ο γιος της

Η Ρούμπι και η Χιλντεμπράντ συνελήφθησαν στις 30 Αυγούστου, όταν ο 12χρονος γιος της Φράνκε δραπέτευσε από το σπίτι της Χιλντεμπράντ στην πόλη Ίβινς της νότιας Γιούτα και ζήτησε από έναν γείτονα να καλέσει την αστυνομία, σύμφωνα με κλήση στο 911 που έδωσε στη δημοσιότητα το αστυνομικό τμήμα του St. George. Το αγόρι ήταν υπερβολικά αδύνατο και είχε μονωτική ταινία στους αστραγάλους και τους καρπούς του, αλλά δεν έλεγε γιατί, ανέφερε αυτός που κάλεσε τις αρχές. «Νομίζω ότι κρατούνταν…. Ότι κρατούνταν» είπε με τη φωνή του να σπάει στους αστυνομικούς. «Είναι προφανώς γεμάτος πληγές».

Η 10χρονη κόρη της YouTuber βρέθηκε επίσης στο σπίτι της Χιλντεμπράντ, σύμφωνα με τα αρχεία του δικαστηρίου. Και τα δύο παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείου, ενώ τα τέσσερα μικρότερα τέθηκαν υπό κρατική επιμέλεια.

Ο 12χρονος γιος της Φράνκε είπε στους ερευνητές πως η Τζόντι έβαλε τα σχοινιά στους αστραγάλους και τους καρπούς του και πως χρησιμοποίησαν πιπέρι καγιέν και μέλι για να επιδέσουν τις πληγές που προκλήθηκαν από τα σχοινιά, σύμφωνα με το ένταλμα έρευνας.

Σύμφωνα με τους δικηγόρους της, η YouTuber κατά τη διάρκεια της φυλάκισής της, «συμμετείχε ενεργά σε μια ενδοσκόπηση που της επέτρεψε να επαναφέρει την ηθική της πυξίδα και να κατανοήσει το πλήρες βάρος των πράξεων της. Η κυρία Φράνκε έχει δεσμευτεί να αναλάβει την ευθύνη για τον ρόλο που έπαιξε στα γεγονότα που οδήγησαν στη φυλάκισή της».

Το κανάλι της στο YouTube με τις περίεργες αποφάσεις γονικής μέριμνας

Η οικογένεια Φράνκε, η οποία ξεκίνησε το κανάλι στο YouTube το 2015 και το έκλεισε μετά από 7 χρόνια, είχε δεχτεί αρκετές φορές επικρίσεις για τις περίεργες αποφάσεις γονικής μέριμνας.Για παράδειγμα, είχαν απαγορεύσει τον μεγαλύτερο γιο τους να μπαίνει στην κρεβατοκάμαρά του για επτά μήνες επειδή έκανε φάρσες στον μικρότερο αδερφό του. Σε άλλα βίντεο, η Ρούμπι μιλάει για την άρνησή της να πάει το μεσημεριανό γεύμα σε ένα από τα παιδιά της που πήγαινε νηπιαγωγείο και το οποίο το είχε ξεχάσει στο σπίτι του. Σε άλλη περίπτωση, είχε απειλήσει να κόψει το κεφάλι από το λούτρινο παιχνίδι μιας από τις κόρες της για να την τιμωρήσει επειδή έκοβε πράγματα στο σπίτι τους.

Σε ένα βίντεο, η Φράνκε είπε ότι εκείνη και ο σύζυγός της είπαν στα δύο μικρότερα παιδιά τους πως δεν θα έπαιρναν δώρα από τον Άγιο Βασίλη μια χρονιά επειδή ήταν εγωιστές και είχαν παρακούσει στην τιμωρία τους που ήταν να μην πάνε σχολείο και να μείνουν σπίτι να καθαρίσουν τα πατώματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.