ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΗΠΑ: Εκπαιδευτικοί απολύθηκαν μετά από «ροζ» βίντεο σε τάξη επειδή… δεν «έβγαιναν» με τον μισθό τους

Καθηγήτρια Φυσικής η γυναίκα, δάσκαλος δημοτικού ο άνδρας

ΗΠΑ: Εκπαιδευτικοί απολύθηκαν μετά από «ροζ» βίντεο σε τάξη επειδή… δεν «έβγαιναν» με τον μισθό τους

Στην απόλυση ενός ζευγαριού εκπαιδευτικών στις ΗΠΑ προχώρησαν τα σχολεία στα οποία εργάζονταν όταν διαπίστωσαν ότι είχαν γυρίσει πορνό στην αίθουσα διδασκαλίας της γυναίκας με την ίδια να υποστηρίζει ότι έκανε την κίνηση αυτή για να συμπληρώσει τον μισθό της!

Χρησιμοποιώντας το παρατσούκλι Khloe Karter η καθηγήτρια Φυσικής Σαμάνθα Πίερ ανήρτησε το ροζ βίντεο στη σελίδα που διατηρεί στην ιστοσελίδα OnlyFans. Το βίντεο, όμως, ανακάλυψαν οι μαθητές της οι οποίοι και άρχισαν να το διακινούν.

ekpaideftikos-ipa
ekpaideftikos-ipa2

Συμπρωταγωνιστής της Πίερ ο σύζυγός της και δάσκαλος δημοτικού Ντίλον, ο οποίος συμμετείχε στο γύρισμα που έγινε, σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ σε αίθουσα του σχολείου Lake Havasu Unified School District.

Η καθηγήτρια δήλωσε ότι παραιτήθηκε στις 31 Οκτωβρίου καθώς βρέθηκε «υπό πίεση» αφού τέθηκε σε υποχρεωτική άδεια και επιτήρηση με τον σύζυγό της να χάνει τη δουλειά του τέσσερις ημέρες αργότερα.

Την περασμένη Παρασκευή η νεαρή εκπαιδευτικός ανήρτησε ένα βίντεο για να εξηγήσει γιατί έκαναν το «πιπεράτο» γύρισμα.

«Τα παιδιά μου είναι το πιο σημαντικό πράγμα για μένα και ήδη περνάω άπειρες ώρες εκτός ωραρίου σε επιπλέον σχολικές δραστηριότητες και δεν πιστεύω ότι είναι δίκαιο να θυσιάζω τον χρόνο των παιδιών μου γιατί ο μισθός μου δεν είναι αρκετός» υποστήριξηε η Πίερ.

Παραδέχθηκε, πάντως, ότι γύρισε το βίντεο σε σχολική αίθουσα και το διαφήμισε υποστηρίζοντας, ωστόσο, ότι το έκανε μετά το σχολικό ωράριο και το σαββατοκύριακο όταν δεν υπήρχαν μαθητές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=emb_title
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.