ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΗΠΑ: Εκτέλεσαν δημοτική σύμβουλο των Ρεπουμπλικανών μέσα στο αμάξι της

Μυστήριο με τα κίνητρα της δολοφονίας

ΗΠΑ: Εκτέλεσαν δημοτική σύμβουλο των Ρεπουμπλικανών μέσα στο αμάξι της

Ο πυροβολισμός μιας Ρεπουμπλικανής δημοτικής συμβούλου μέσα στο αυτοκίνητό της στην πολιτεία Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ έχει συγκλονίσει τους ψηφοφόρους της.

Η Eunice Dwumfour, 30 ετών, μέλος του δημοτικού συμβουλίου του Sayreville, βρέθηκε νεκρή μέσα στο όχημά της το βράδυ της Τετάρτης με πολλαπλά τραύματα από πυροβολισμούς.

Οι Αρχές δεν έχουν ακόμη συλλάβει τον δολοφόνο της και δηλώνουν ότι δεν έχουν βρει κίνητρο για την επίθεση εναντίον της δημοτικής συμβούλου.

ΗΠΑ-εκτέλεση δημοτικής συμβούλου: Δεν φαίνεται να είναι πολιτικά τα κίνητρα

Ο κυβερνήτης του Νιου Τζέρσεϊ δήλωσε ότι η δολοφονία δεν φαίνεται να έχει πολιτικά κίνητρα.

«Δυστυχώς, υπάρχουν πολύ λίγα πράγματα που είναι γνωστά αυτή τη στιγμή», δήλωσε ο κυβερνήτης Phil Murphy στον ραδιοφωνικό σταθμό WNYC, δεσμευόμενος ότι «θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να εντοπίσουμε αυτόν τον δολοφόνο».

Ο Murphy είπε ότι η επίθεση φαινόταν «πολύ στοχευμένη», απηχώντας τα επιχειρήματα της αστυνομίας, η οποία δήλωσε ότι φαίνεται πως ο ένοπλος είχε στόχο τη δημοτική σύμβουλο.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι το θύμα βρισκόταν κοντά στο σπίτι της στο Sayreville, στο κεντρικό Νιου Τζέρσεϊ, τη στιγμή των πυροβολισμών.

Έως και 14 φορές πυροβόλησε ο δράστης τη δημοτική σύμβουλο στο Νιου Τζέρσεϊ
Το λευκό Nissan SUV της πιστεύεται ότι ταξίδεψε περίπου 30 μέτρα πριν συγκρουστεί με δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με τους ερευνητές, ο δράστης έριξε έως και 14 πυροβολισμούς προς το μέρος της και διέφυγε στο δάσος.

Οι γείτονες δήλωσαν ότι είδαν ένα άτομο με φούτερ με κουκούλα να μιλάει με την κα Dwumfour πριν από τους πυροβολισμούς και αργότερα να τρέχει ανάμεσα σε δύο κτίρια και να πηδάει έναν φράχτη για να διαφύγει από το σημείο.

Η κ. Dwumfour εξελέγη στη θέση της στο εξαμελές δημοτικό συμβούλιο τον Νοέμβριο του 2021.

Το FBI δήλωσε ότι είναι ενήμερο για την έρευνα και ότι είναι έτοιμο να βοηθήσει εάν το απαιτήσουν οι τοπικές Αρχές.

Οι ερευνητές εξετάζουν κάθε πτυχή της ζωής της εκλιπούσας συμβούλου για στοιχεία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ήταν μητέρα μιας 12χρονης, και πρόσφατα είχε παντρευτεί έναν πάστορα που ζει στη Νιγηρία, σύμφωνα με το BBC.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.