ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΗΠΑ: Ένας δημοσιογράφος και μια 9χρονη είναι τα θύματα της φονικής επίθεσης στη Φλόριντα

Δεν είναι σαφές αν ο δράστης είχε βάλει στόχο τους δημοσιογράφους ή αν πυροβολούσε αδιακρίτως

ΗΠΑ: Ένας δημοσιογράφος και μια 9χρονη είναι τα θύματα της φονικής επίθεσης στη Φλόριντα

Ένας νεαρός δημοσιογράφος και ένα κορίτσι εννέα ετών είναι θύματα της φονικής επίθεσης στη Φλόριντα, την ώρα που ο πρώτος κάλυπτε μια δολοφονία που είχε γίνει μερικές ώρες νωρίτερα.

Θύμα του δράστη, που συνελήφθη, είναι ο Ντίλαν Λάιονς, 24 ετών, ρεπόρτερ τοπικού τηλεοπτικού σταθμού στο Ορλάντο.

Τραυματίες είναι άλλος ένας δημοσιογράφος, ο Τζέσε Γουόλντεν, και η μητέρα του κοριτσιού.

Και οι δύο δημοσιογράφοι κάλυπταν την δολοφονία μιας γυναίκας, που είχε γίνει λίγες ώρες νωρίτερα, όπως αποδείχτηκε από τον ίδιο δράστη. Τότε επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος και άρχισε να πυροβολεί.

Δεν είναι σαφές αν ο δράστης είχε βάλει στόχο τους δημοσιογράφους ή αν πυροβολούσε αδιακρίτως, αναφέρει το BBC, πιθανόν όμως να νόμιζε ότι ήταν αστυνομικοί. Οι δημοσιογράφοι, σύμφωνα με τις αρχές, ήταν μέσα ή κοντά στο όχημά τους «που δεν έμοιαζε με το όχημα τηλεοπτικού σταθμού», σύμφωνα τουλάχιστον με την αστυνομία.

https://twitter.com/OrangeCoSheriff/status/1628577832426258439

Μετά την επίθεση στους δημοσιογράφους, ο δράστης, που είναι 19 ετών, κατευθύνθηκε σε σπίτι και πυροβόλησε το 9χρονο κορίτσι και τη μητέρα του που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο νεαρός ήταν οπλισμένος όταν συνελήφθη και καθόλου συνεργάσιμος με τους αστυνομικούς, αναφέρουν οι αρχές. Έχει πλούσιο ποινικό μητρώο με κατηγορίες για οπλοκατοχή, επιθέσεις, διαρρήξεις και ληστείες.

Φέρεται να είχε κάποια γνωριμία με την πρώτη γυναίκα που δολοφονήθηκε, αλλά καμία γνωστή σχέση με τη μητέρα και το 9χρονο κορίτσι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.