ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΗΠΑ: Η Φλόριντα έβαλε ηλικιακό όριο στις… στρίπερ

Από ποια ηλικία και μετά θα μπορούν να εργάζονται σε κέντρα διασκέδασης για ενηλίκους

ΗΠΑ: Η Φλόριντα έβαλε ηλικιακό όριο στις… στρίπερ

Οι βουλευτές της Φλόριντα των ΗΠΑ, με σχεδόν πλήρη ομοφωνία (104 υπέρ και 3 κατά), ψήφισαν υπέρ της εργασίας των… στρίπερ άνω των 21 ετών σε κέντρα διασκέδασης για ενηλίκους.

Μέχρι σήμερα, στην αμερικανική πολιτεία, άτομα 18 ετών και άνω, μπορούσαν να ασκήσουν το συγκεκριμένο επάγγελμα όμως, πλέον, το μίνιμουμ ηλικιακό όριο ανέβηκε στα 21 έτη.

Όπως αναφέρει ο εκπρόσωπος των Ρεπουμπλικανών, Ντέιβιντ Μπορέρο από το Σουίτγουοτερ, η σεξουαλική προώθηση νεαρών γυναικών μπορεί να γίνει σε κέντρα διασκέδασης για ενηλίκους. «Είναι κοινή λογική. Θα πρέπει όμως να είμαστε στο πλευρό τους προκειμένου να είναι νόμιμες».

Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος των Δημοκρατικών, Μισέλ Ρέινερ, δήλωσε ότι οι βουλευτές δεν πρέπει να «βάζουν νομοθετικό πλαίσιο» κι ότι οι νεαρές γυναίκες θα αναγκαστούν να εργάζονται σε πάρτι για ιδιώτες εάν τους αποκλειστεί το δικαίωμα από τα στριπτιτζάδικα.

«Αυτός είναι απλώς ένας άλλος τρόπος για να ελέγχονται οι γυναίκες», υποστήριξε ο Ρέινερ, ο οποίος ωστόσο υπερψήφισε το νομοσχέδιο.

Ο σχετικός νόμος πάντως, είναι στο γραφείο του υπερσυντηρητικού κυβερνήτη της πολιτείας, Ρον ΝτεΣάντις, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ.

Η Φλόριντα απαγορεύει τη χρήση τους σε παιδιά έως 16 ετών

Πριν από ένα μήνα, στην ίδια πολιτεία, ένα αμφιλεγόμενο νομοσχέδιο εγκρίθηκε από το κοινοβούλιο απαγορεύοντας στα παιδιά κάτω των 16 ετών να χρησιμοποιούν τα social media.

Οι αμερικανικές αρχές επικρίνουν ολοένα και πιο έντονα τους «γίγαντες» του διαδικτύου, κυρίως τη Meta, την οποία κατηγορούν ότι βλάπτει την ψυχική και σωματική υγεία των νέων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το νομοσχέδιο στη Φλόριντα, που είχε εγκριθεί από τη Γερουσία, πέρασε και από τη Βουλή της πολιτείας, με 108 ψήφους υπέρ και 7 κατά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.