ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΗΠΑ: Ο ράπερ Βlueface φωνάζει στη σκηνή κοπέλα που του πέταξε παγάκια και διατάζει τον ξυλοδαρμό της (βίντεο)

«Έλα, έλα μην φοβάσαι» είπε ο ράπερ στην κοπέλα πριν δώσει την εντολή

ΗΠΑ: Ο ράπερ Βlueface φωνάζει στη σκηνή κοπέλα που του πέταξε παγάκια και διατάζει τον ξυλοδαρμό της (βίντεο)

Σάλο έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η κίνηση του ράπερ Blueface να φωνάξει στη σκηνή μια κοπέλα η οποία του είχε πετάξει παγάκια πριν τελικά δώσει εντολή στην ομάδα ασφαλείας του να την ξυλοκοπήσει!

Στο βίντεο από το επεισόδιο που συνέβη το Σαββατοκύριακο στο Λος Άντζελες φαίνεται ο ράπερ αρχικά να φωνάζει σε μια κοπέλα «μου πετάς διάφορα; Έλα εδώ πάνω». Όταν η κοπέλα αρνήθηκε ότι ήταν εκείνη που πέταξε τα παγάκια ο ράπερ επέμεινε: «Αλήθεια; Δεν πέταξες τίποτα; Είσαι η μοναδική με ποτήρι με παγάκια».

«Έλα πάνω μην φοβάσαι» συνέχισε ο ράπερ βοηθώντας την κοπέλα να ανέβει στη σκηνή.

Όταν αυτό συνέβη ο ράπερ γύρισε προς την ομάδα ασφαλείας του και τους είπε σπρώχνοντας την κοπέλα: «Ξέρετε τι να κάνετε, ορμήξτε της».

Τα επόμενα δευτερόλεπτα είναι σοκαριστικά καθώς η ομάδα του ράπερ αλλά και η αρραβωνιαστικιά του χτυπάνε με κλωτσιές και γροθιές την κοπέλα.

Δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του ξυλοδαρμού ο ράπερ ακούγεται να φωνάζει με ειρωνική διάθεση: «Μην τρέχεις, έλα πάνω, μην φοβάσαι».

Μέχρι στιγμής η ταυτότητα του θύματος παραμένει άγνωστη όπως αδιευκρίνιστο είναι αν έχει υποβάλει μήνυση κατά του ράπερ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Blueface είναι σε τριετή επιτήρηση αφού το 2022 είχε πυροβολήσει έναν άνδρα στο Λας Βέγκας και όπως αναφέρει η New York Post κινδυνεύει να βρεθεί έως και πέντε χρόνια στη φυλακή αν κριθεί ότι παραβίασε του όρους της αναστολής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.