ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

ΗΠΑ: Η στιγμή που ρουκέτα «σκάει» στα χέρια διάσημου YouTuber – Βίντεο ντοκουμέντο 

Από την έκρηξη, ο Α.Knowles είχε κάταγμα κρανίου και αιμορραγία εγκεφάλου

ΗΠΑ: Η στιγμή που ρουκέτα «σκάει» στα χέρια διάσημου YouTuber – Βίντεο ντοκουμέντο 

Τις τελευταίες ώρες έχει έρθει στην επιφάνεια ένα βίντεο που δείχνει να «σκάει» ρουκέτα στα χέρια και στο πρόσωπο του διάσημου YouTuber αλλά και βετεράνου του στρατού των ΗΠΑ, Adam Knowles.

Πιο συγκεκριμένα, ο Adam Knowles και η ομάδα του στο δημοφιλές κανάλι Ballistic High-Speed, γύριζαν ένα βίντεο τον Νοέμβριο που έδειχνε τα αποτελέσματα μιας βολής με ρουκέτα. Ωστόσο, στην τελευταία βολή της ημέρας στις 13 Νοεμβρίου, καθώς ο Knowles τοποθέτησε έναν εκτοξευτή RPG-7 στον ώμο του για να δείξει τι θα συνέβαινε στο κεφάλι μίας βαλλιστικής κούκλας που ήταν τοποθετημένη ακριβώς πίσω του, το όπλο εξερράγη, και o YouTuber σωριάστηκε στο έδαφος.

Η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή που το κράνος και τα γυαλιά που φορούσε ο Knowles εκσφενδονίστηκαν, ενώ σκίστηκε το στρατιωτικό γιλέκο που φορούσε. Η ομάδα του έτρεξε πανικόβλητη προς τον Knowles, καθώς εκείνος βρισκόταν τραυματισμένος μέσα σε ένα σύννεφο καπνού, με αίμα να τρέχει από το πρόσωπό του, ενώ στα χέρια του ήταν εμφανή τα εγκαύματα.

Από την έκρηξη, ο Knowles είχε κάταγμα κρανίου, αιμορραγία εγκεφάλου, σπασμένη γνάθο, εγκαύματα τρίτου βαθμού τουλάχιστον στο 10% του σώματός του, κοψίματα στο πρόσωπο και στο στήθος του. Επίσης πολλά θραύσματα είναι ενσωματωμένα στο σώμα του. Έκτοτε έχει υποβληθεί σε πολλά χειρουργεία και έχει λάβει δερματικά μοσχεύματα για τα εγκαύματα του.

Ο Knowles πλέον αισθάνεται πολύ καλύτερα, αλλά έχει ακόμα πολύ δρόμο για πλήρη ανάρρωση. Ο πρώην στρατιώτης που έγινε YouTuber τόνισε ότι είναι έτοιμος να επιστρέψει στα γυρίσματα βίντεο. Το βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι «Ballistic High-Speed» στο YouTube, έχει συγκεντρώσει ήδη πάνω από 1,8 εκατομμύρια προβολές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.