ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΗΠΑ: Influencer πήγε στο γυμναστήριο με βαμμένο «κολάν», της έκαναν παρατήρηση και «θίχτηκε»

H 25χρονη Νάταλι Ρέινολντς καταγγέλλει μεροληψία σε βάρος της!

ΗΠΑ: Influencer πήγε στο γυμναστήριο με βαμμένο «κολάν», της έκαναν παρατήρηση και «θίχτηκε»

Σάλο έχει προκαλέσει στα social media η κίνηση μιας influencer από τις ΗΠΑ να βάψει στα πόδια της ένα κολάν και να εμφανιστεί έτσι στο γυμναστήριο.

Στο βίντεο που ανήρτησε στο Χ η 25χρονη Νάταλι Ρέινολντς από την Καλιφόρνια φαίνεται ένας άλλος θαμώντας του γυμναστηρίου να της κάνει παρατήρηση για την αμφίεσή της.

«Αν δεν έχεις ρούχα πρέπει να φύγεις κυρία μου» της είπε ο θαμώνας. «Μα φοράω ρούχα» του απάντησε η 25χρονη.

Δείτε το βίντεο

Αφού το βίντεο συγκέντρωσε 32 εκατομμύρια views η Ρέινολντς σε επόμενες αναρτήσεις της υπερασπίστηκε την επιλογή της και υποστήριξε ότι είναι θύμα διαφορετικών κριτηρίων για τις αμφιέσεις στα γυμναστήρια.

Έτσι σε επόμενες αναρτήσεις της χρησιμοποίησε εικόνες από διαγωνισμούς body building αλλά και πλάνα από άλλο YouTuber που πήγε στο γυμναστήριο με μπλουζάκι που είχε βάψει στο κορμί του για να δικαιολογήσει την άποψή της αυτή.

Παράλληλα σε άλλη ανάρτησή της εξήγησε ότι φορούσε το κάτω μέρος από μπικίνι και έναν αθλητικό στηθόδεσμο.

https://twitter.com/onlynatreynolds/status/1740017741996929290?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1740017741996929290%7Ctwgr%5E38ac104c809af7c882ac2f89bc58b6561a98727a%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Fworld%2Farticle%2F1450556%2Fipa-influencer-pige-sto-gumnastirio-me-vammeno-kolan-tis-ekanan-paratirisi-kai-zitaei-ta-resta%2F

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι εξηγήσεις, ωστόσο, της 25χρονης δεν έπεισαν όλους τους σχολιαστές με ορισμένους να επιμένουν ότι ο άνδρας που της έκανε παρατήρηση στο γυμναστήριο «ήταν 100% σωστός. Αποκάλυψε την προκλητική συμπεριφορά σου και εσύ το έπαιξες θύμα». «Είναι απρεπής αμφίεση» σχολίασε ένας δεύτερος. Στην ανάρτηση, δε, με το βίντεο υπήρξε επισήμανση από το Χ ότι «ο άνδρας στο βίντεο υπερασπίζεται τους κανόνες του γυμναστηρίου σύμφωνα με τους οποίους θα πρέπει να φοράς κατάλληλη αμφίεση για γυμναστική. Το να μην φοράς ρούχα θεωρείται κίνηση ασέβειας ενώ αποτελεί και υγειονομικό κίνδυνο»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.