ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΗΠΑ: Νεκρός 8χρονος που κακοποιούνταν από τους γονείς του – Εντοπίστηκε ξυλοκοπημένος και σκελετωμένος 

«Μην δίνετε στον Navin φαγητό ή ποτό. Μην τον αφήσετε να βγει από το δωμάτιο»

ΗΠΑ: Νεκρός 8χρονος που κακοποιούνταν από τους γονείς του – Εντοπίστηκε ξυλοκοπημένος και σκελετωμένος 

Ένα 8χρονο αγόρι το οποίο φέρεται να κακοποιούνταν συστηματικά από τους γονείς τους βρήκε μαρτυρικό θάνατο στο σπίτι του στο Ιλινόις.

Πιο συγκεκριμένα, ο Navin Jones, βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε σκελετωμένη και αδυνατισμένη κατάσταση. Ζύγιζε μόλις 30 κιλά και βρέθηκε σε ένα κλειδωμένο δωμάτιο που ήταν γεμάτο ούρα και περιττώματα. Είχε σημάδια σωματικής κακοποίησης στο πρόσωπο, το σώμα, τα χέρια και τα πόδια του.

Ο 8χρονος ανακαλύφτηκε από αστυνομικούς όταν η μητέρα του κάλεσε τις αρχές λέγοντας πως δεν είχε τις αισθήσεις του και πως έβαλε το αγόρι στο ντους όταν παρατήρησε ότι δεν ανέπνεε. Ο Navin πέθανε αργότερα την ίδια μέρα στο νοσοκομείο.

Ο ντετέκτιβ Roberto Vasquez, ο οποίος παρευρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος, δήλωσε ότι η μυρωδιά που έβγαινε από το δωμάτιο του μικρού αγοριού δεν έμοιαζε με οτιδήποτε άλλο είχε μυρίσει στο παρελθόν. Δεν υπήρχαν σεντόνια ή κουβέρτες στο κρεβάτι του ενώ το υπόλοιπο σπίτι στη ήταν «καλά επιπλωμένο» με ένα πλήρως εξοπλισμένο ψυγείο και ντουλάπι τροφίμων.

Σημειώνεται ότι ο πατέρας του αγοριού τώρα αντιμετωπίζει έως και ισόβια κάθειρξη αν καταδικαστεί για φόνο πρώτου βαθμού καθώς η μητέρα του έχει ήδη δηλώσει ένοχη για το αποτρόπαιο έγκλημα. Η Stephanie, 37 ετών, αντιμετωπίζει τουλάχιστον 20 χρόνια φυλάκισης

Το σημείωμα

Οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο πάντως βρήκαν και ένα σημείωμα στην πόρτα του υπνοδωματίου του έγραφε: «Μην δίνετε στον Navin φαγητό ή ποτό. Μην τον αφήσετε να βγει από το δωμάτιο. Έχει ό,τι χρειάζεται μέχρι να ξυπνήσω». Φαίνεται ότι οι γονείς-τέρατα το είχαν γράψει στον μεγαλύτερο αδερφό του Navin ώστε να μην του δίνει φαγητό.

Πριν βρεθεί υπό τη φροντίδα της μητέρας και του πατέρα του, τον Navin φρόντιζε ο νόμιμος κηδεμόνας του, η γιαγιά του. Το έκανε από τότε που το αγόρι ήταν μόλις πέντε μηνών. Αφού έφυγε για λίγο από την Ουάσιγκτον τον Ιούλιο του 2021, επέστρεψε για να βρει τους γονείς να αρνούνται να της δώσουν πίσω το αγόρι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε μια προσπάθεια να πάρει πίσω το αγόρι υπό την επίβλεψή της, η γιαγιά επικοινώνησε με το Τμήμα Παιδιών και Οικογενειακών Υπηρεσιών του Ιλινόι, το Αστυνομικό Τμήμα της Ουάσιγκτον και το Τμήμα της Πεόρια. Είπε ότι τίποτα δεν έγινε παρά τις προσπάθειές της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.