ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΗΠΑ: Οικογένειες στη Disneyland «πιάστηκαν στα χέρια» για μια φωτογραφία (βίντεο)

Όπως φαίνεται στο βίντεο οι γροθιές, οι φωνές και οι ύβρεις έπεφταν «βροχή»

ΗΠΑ: Οικογένειες στη Disneyland «πιάστηκαν στα χέρια» για μια φωτογραφία (βίντεο)

Απίστευτες στιγμές εκτυλίχθηκαν στη Disneyland τη Δευτέρα όταν μέλη δύο οικογενειών ήρθαν στα χέρια για μια φωτογραφία.

Το περιστατικό συνέβη μπροστά σε μια πινακίδα που έχει στηθεί στο θεματικό πάρκο για την 100η επέτειο λειτουργίας του και το ποιος θα φωτογραφιζόταν πρώτος μπροστά σε αυτή.

Όπως φαίνεται στο βίντεο οι γροθιές, οι φωνές και οι ύβρεις έπεφταν «βροχή» μέχρι τελικά εργαζόμενοι στη Disneyland και άνδρες ασφαλείας να τους χωρίσουν.

Δείτε το βίντεο:

Όπως ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία ένα άτομο τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του καβγά για τον οποίο, ωστόσο, κανείς από τους εμπλεκόμενους δεν υπέβαλε μηνύσεις.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς ο καβγάς ξεκίνησε το μεσημέρι της Δευτέρας όταν το μέλος της μιας οικογένειας γρονθοκόπησε στο πρόσωπο ένα μέλος μιας άλλης οικογένειας που του ζήτησε να μετακινηθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η μοναδική ποινή που ανακοινώθηκε είναι ότι για δύο από τα άτομα που ενεπλάκησαν στον καβγά εκδόθηκε απαγορευτικό για νέα είσοδο στη Disneyland με τον κίνδυνο να συλληφθούν αν το επιχειρήσουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.