Τι τις ήθελες τις ευχές;

ΗΠΑ: Όχημα «εκτός ελέγχου» παρέσυρε πεζούς και προσέκρουσε σε οχήματα – Τουλάχιστον τρεις νεκροί

Πέντε ακόμα άνθρωποι τραυματίστηκαν

ΗΠΑ: Όχημα «εκτός ελέγχου» παρέσυρε πεζούς και προσέκρουσε σε οχήματα – Τουλάχιστον τρεις νεκροί

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Τουλάχιστον τρία άτομα έχασαν τη ζωή τους και πέντε ακόμα τραυματίστηκαν το βράδυ του Σαββάτου, στο Όκλαντ της Καλιφόρνια, όταν ένα αυτοκίνητο προσέκρουσε σε άλλα οχήματα και παρέσυρε πεζούς.

Σύμφωνα με το Associated Press, δύο από τους τραυματίες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ ο οδηγός του οχήματος τραυματίστηκε ελαφρά.

Οι αρχές δεν έχουν δώσει ακόμη επίσημες εξηγήσεις για τα αίτια του περιστατικού, ενώ η ταυτότητα του οδηγού δεν έχει δημοσιοποιηθεί.

Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, με τις αρχές να εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.