ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

ΗΠΑ: Παρουσιάστρια ειδήσεων έπαθε εγκεφαλικό «στον αέρα» – «Ζητώ συγγνώμη» ψέλλιζε (βίντεο)

Οι συνάδελφοί της κάλεσαν ασθενοφόρο και την μετέφεραν στο νοσοκομείο

ΗΠΑ: Παρουσιάστρια ειδήσεων έπαθε εγκεφαλικό «στον αέρα» – «Ζητώ συγγνώμη» ψέλλιζε (βίντεο)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η στιγμή που η Julie Chin, παρουσιάστρια ειδήσεων στο τοπικό κανάλι  KJRH Channel 2 της Τάλσα, Οκλαχόμα, παθαίνει εγκεφαλικό.

Η Chin αρχίζει να τραυλίζει και καταλαβαίνει ότι κάτι συμβαίνει, ενώ φαίνεται και ότι το πρόσωπο της παραμορφώνεται.

«Συγγνώμη, κάτι δεν πάει καλά με εμένα σήμερα από το πρωί και ζητώ συγγνώμη από όλους» λέει η παρουσιάστρια ειδήσεων, κάνοντας «πάσα» στο δελτίο καιρού. Στο παράλληλο παράθυρο με τη μετεωρολόγο του σταθμού, η Chin φαίνεται τρομαγμένη ενώ προσπαθεί να ψελλίσει και πάλι συγνώμη.

Οι συνάδελφοί της κάλεσαν ασθενοφόρο και την μετέφεραν στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί αρχές εγκεφαλικού.
Η Chin ξεπέρασε τον κίνδυνο και αργότερα έγραψε στο Facebook: «Το επεισόδιο συνέβη ξαφνικά. Ήμουν εντελώς καλά αλλά κατά τη διάρκεια του δελτίου άρχισαν να συμβαίνουν διάφορα. Αρχικά έχασα την όρασή μου απ΄πο το ένα μάτι. Στη συνέχεια το χέρι μου άρχισε να μουδιάζει. Κατάλαβα ότι αντιμετώπιζα σοβαρό πρόβλημα όταν δεν μπορούσα να εκφωνήσω τις λέξεις που ήταν μπροστά μου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.