ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΗΠΑ: Πελάτισσα ζητάει ένα εκατομμύριο ευρώ από μαγαζί fast food επειδή την πυροβόλησε υπάλληλος

Σε σκηνή από ταινία δράσης μετατράπηκε η παραλαβή μιας παραγγελίας από drive - through σε γνωστό μαγαζί fast food

ΗΠΑ: Πελάτισσα ζητάει ένα εκατομμύριο ευρώ από μαγαζί fast food επειδή την πυροβόλησε υπάλληλος

Ένας πελάτης προσφεύγει στη δικαιοσύνη και ζητά αποζημίωση έως και 1 εκατομμύριο ευρώ μετά από ένα ενοχλητικό περιστατικό που αφορούσε μια διαμάχη για μια μερίδα πατάτες. Η αγωγή κατατέθηκε από την οικογένεια Ramos κατά της αλυσίδας εστιατορίων Jack in the Box.

Στην αγωγή τους, η οικογένεια Ramos ισχυρίζεται ότι η κόρη τους υπέστη συναισθηματική οδύνη ως αποτέλεσμα του περιστατικού, σε βαθμό που τώρα χρειάζεται συμβουλευτική. Οι λεπτομέρειες της αντιπαράθεσης δεν έχουν αποκαλυφθεί πλήρως, αλλά προφανώς είχε βαθύ αντίκτυπο στην οικογένεια, οδηγώντας την στην άσκηση μιας σημαντικής οικονομικής αξίωσης.

@skynews

A #customer is suing for up to $1m after he was shot at in a #confrontation over a missing #order of curly #fries

♬ original sound – Sky News

Τέτοια περιστατικά αναδεικνύουν τις πιθανές συνέπειες των αντιπαραθέσεων και των διαφορών σε καταστάσεις εξυπηρέτησης πελατών. Ενώ οι διαφωνίες σχετικά με τις παραγγελίες μπορεί να είναι απογοητευτικές, είναι ζωτικής σημασίας για τις επιχειρήσεις να θέτουν ως προτεραιότητα την ασφάλεια και την ευημερία των πελατών και των υπαλλήλων τους. Επιπλέον, οι επιχειρήσεις θα πρέπει να διαθέτουν διαδικασίες για την ειρηνική και αποτελεσματική αντιμετώπιση των παραπόνων και των ανησυχιών των πελατών, αποτρέποντας έτσι την κλιμάκωση των καταστάσεων σε σημείο που να οδηγούν σε νομικές ενέργειες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.