ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

ΗΠΑ: Σε διαθεσιμότητα καθηγήτρια που ανέβαζε ροζ βίντεo της στο Onlyfans για έξτρα εισόδημα

Μαθητές μαζεύουν υπογραφές για να επιστρέψει

ΗΠΑ: Σε διαθεσιμότητα καθηγήτρια που ανέβαζε ροζ βίντεo της στο Onlyfans για έξτρα εισόδημα

Μια καθηγήτρια σε λύκειο στο Μισούρι των ΗΠΑ  βγήκε σε διαθεσιμότητα επειδή ανέβαζε ροζ βίντεο στο Διαδίκτυο για να βγάλει ένα έξτρα εισόδημα.

Αμερικανικά ΜΜΕ μεταδίδουν τώρα ότι έχει ξεκινήσει συλλογή υπογραφών στο Ίντερνετ, προκειμένου η Μπριάνα Κόπατζ να επιστρέψει στην τάξη.

Η 28χρονη καθηγήτρια άνοιξε μαζί με τον άνδρα της λογαριασμό στη συνδρομητική πλατφόρμα ενήλικου περιεχομένου Onlyfans, όπου αναρτούσε βίντεο με ροζ περιεχόμενο χρησιμοποιώντας ψευδώνυμο.

Η υπόθεση, ωστόσο, έφθασε στα αυτιά των αρμόδιων σχολικών αρχών της περιφέρειας Σεντ Κλερ, που απέπεμψε την καθηγήτρια.

Η Κόπατζ είπε στο τοπικό ΜΜΕ “St Louis Post-Dispatch” ότι ξεκίνησε το καλοκαίρι να γυρίζει ερωτικά βίντεο προκειμένου να συμπληρώνει το ετήσιο εισόδημα των 42.000 δολαρίων από το μισθό της. Στο Onlyfans η καθηγήτρια έβγαζε άλλα 8.000 δολάρια μηνιαίως!

«Το έχω συνειδητοποιήσει ότι προφανώς δεν θα ξαναμπώ σε τάξη. Αλλά με θλίβει αυτό, μου λείπουν οι μαθητές μου», δήλωσε η καθηγήτρια.

Αλλά δεν αποκλείεται η υπόθεση να έχει διαφορετική κατάληξη για την ίδια, αφού στο Διαδίκτυο ξεκίνησε συλλογή υπογραφών προκειμένου να επιστρέψει η καθηγήτρια στο σχολείο. Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα change.org υπό το σύνθημα «βοηθείστε την Μπριάνα Κόπατζ να ξαναεργαστεί ως καθηγήτρια», η 28χρονη «είναι υπέροχο άτομο και μεριμνά για τους μαθητές της. Προσπαθεί να πετύχει στο έργο της».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μέχρι στιγμής μέσα σε μόλις τρεις ημέρες συγκεντρώθηκαν πάνω από 350 υπογραφές και σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ μεταξύ εκείνων που υπέγραψαν περιλαμβάνονται μαθητές, αλλά ακόμη και γονείς. Μια γυναίκα επί παραδείγματι γράφει: «Η Μπριάνα Κόπατζ ανέλαβε στις αρχές του έτους ως καθηγήτρια Αγγλικών την τάξη του γιου μου στο λύκειο. Ο γιος μου βελτιώθηκε πάρα πολύ με τη βοήθειά της. Εδώ πρόκειται για την ιδιωτική της ζωή, που δεν αφορά τους συναδέλφους της ή τους μαθητές. Αφήστε την να κάνει τη ζωή της».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.