ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΗΠΑ: Σοκαριστικό βίντεο από το ξυλοδαρμό ενός εφήβου σε μουσικό φεστιβάλ – Ο απίστευτος λόγος που του επιτέθηκαν

Η σοβαρότητα της επίθεσης τον άφησε με σπασμένη μύτη, διάσειση, ράμματα κ.α

ΗΠΑ: Σοκαριστικό βίντεο από το ξυλοδαρμό ενός εφήβου σε μουσικό φεστιβάλ – Ο απίστευτος λόγος που του επιτέθηκαν

Σε ένα σοκαριστικό και ανησυχητικό περιστατικό, ένας 18χρονος έφηβος από την Αλαμπάμα, ο Reid Watts, δέχθηκε βίαιη επίθεση στο μουσικό φεστιβάλ Rock the South.

Ο νεαρός άνδρας απολάμβανε την εκδήλωση με τη φίλη του και μια ομάδα φίλων του, όταν σημειώθηκε αντιπαράθεση αφού κατηγορήθηκε ότι έχυσε ένα ποτό πάνω σε έναν από τους επισκέπτες του φεστιβάλ.

Σύμφωνα με τον Watts, προσπάθησε να εξηγήσει ότι δεν είχε ποτό μαζί του και μάλιστα έδωσε το χέρι του στο άτομο για να λύσει την παρεξήγηση.

Ωστόσο, λίγες στιγμές αργότερα, καθώς οι φίλοι του έφυγαν για να χρησιμοποιήσουν την τουαλέτα, δέχτηκε άγρια επίθεση από πίσω χωρίς προειδοποίηση.

Οι δράστες τον χτύπησαν στο πίσω μέρος του κεφαλιού του, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και να χάσει τις αισθήσεις του.

Η φίλη του Watts, Katie Hudgins, περιέγραψε το περιστατικό ως τραυματικό, καθώς ένιωθε αβοήθητη καθώς τον έβλεπε να τον χτυπούν ενώ ήταν αναίσθητος.

Η ασφάλεια του φεστιβάλ επενέβη τελικά, δίνοντας τέλος στον καβγά και βγάζοντας τον τραυματισμένο έφηβο έξω από τον χώρο για ιατρική περίθαλψη.

Η σοβαρότητα της επίθεσης άφησε τον Reid Watts με σπασμένη μύτη, διάσειση, ράμματα και μεγάλους κόμπους στο πίσω μέρος του κεφαλιού του.

Η ενοχλητική εικόνα που μοιράστηκε η μητέρα του, Kaci Howard, στο Facebook τον δείχνει να φοράει νάρθηκα στον αυχένα, με εξαιρετικά πρησμένο και κόκκινο πρόσωπο.

Εξοργισμένη και απελπισμένη για δικαιοσύνη, η μητέρα του Watts ζήτησε τη βοήθεια του κοινού για τον εντοπισμό των δραστών της επίθεσης του γιου της.

Διηγήθηκε πώς αρκετοί ενήλικες άνδρες ηλικίας 30-40 ετών στοχοποίησαν τον έφηβο και τον χτύπησαν ανελέητα, ενώ η φίλη του ούρλιαζε και φώναζε για βοήθεια.

Αυτό το βίαιο περιστατικό αποτελεί μια έντονη υπενθύμιση της ανάγκης να αντιμετωπιστούν θέματα επιθετικότητας και της σημασίας της διατήρησης ενός ασφαλούς περιβάλλοντος σε δημόσιες εκδηλώσεις.

Τα μέτρα ασφαλείας του φεστιβάλ, αν και τελικά επενέβησαν, υπογραμμίζουν τη σημασία των αυστηρών πρωτοκόλλων ασφαλείας για την προστασία των συμμετεχόντων από βλάβες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.