ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε νοσοκομείο της Ατλάντα – Τουλάχιστον ένας νεκρός – Ταυτοποιήθηκε ο δράστης (upd)

Ο ένοπλος δράστης δεν έχει ακόμη συλληφθεί

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε νοσοκομείο της Ατλάντα – Τουλάχιστον ένας νεκρός – Ταυτοποιήθηκε ο δράστης (upd)

(Ανανέωση – Αρχικό κείμενο 20:31). Μεγάλη επιχείρηση έχουν στήσει οι αστυνομικές αρχές της Ατλάντα, για να εντοπίσουν και να συλλάβουν ένοπλο ο οποίος άνοιξε πυρ σε νοσοκομείο, σκορπίζοντας τον τρόμο, και στη συνέχεια διέφυγε.

https://twitter.com/SherriRose711/status/1653813436009132037

Oι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας κάνουν λόγο για τουλάχιστον έναν νεκρό στον δρόμο West Peachtree, στο ιατρικό κέντρο Northside Hospital Medical. Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν τέσσερις τραυματίες, από τους οποίους τρεις είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Η αστυνομία της Ατλάντα ανέφερε ότι ο δράστης ονομάζεται Ντέιον Πάτερσον και είναι 24 ετών.

Ο ύποπτος δεν έχει συλληφθεί, όμως οι Αρχές έχουν δημοσιεύσει στα κοινωνικά δίκτυα φωτογραφίες του, σε μια προσπάθεια να τον ταυτοποιήσουν.

Με δημόσια έκκλησή τους, παρακαλούν όποιον γνωρίζει περισσότερα για τον δράστη να ενημερώσει, ενώ κάνουν λόγο για έναν επικίνδυνο άνδρα που παραμένει ασύλληπτος και οπλοφορεί.

Στο οπτικό υλικό που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία φαίνεται ένας άνδρας με μαύρο ή γκρι χούντι που κρατά μια τσάντα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι ΗΠΑ έχουν πληγεί σε μεγάλο βαθμό από τις ένοπλες επιθέσεις, φέτος, καθώς έχουν σημειωθεί τουλάχιστον 189 μαζικά χτυπήματα, με το ζήτημα της οπλοκατοχής να παραμένει πιο επίκαιρο παρά ποτέ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.