ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

ΗΠΑ: Συνελήφθη άνδρας που κυκλοφορούσε γυμνός σε αεροδρόμιο στο Ντάλας (βίντεο)

Οδηγήθηκε για ψυχιατρική εξέταση

ΗΠΑ: Συνελήφθη άνδρας που κυκλοφορούσε γυμνός σε αεροδρόμιο στο Ντάλας (βίντεο)

Ένας άνδρας συνελήφθη να κάνει βόλτα γυμνός στους χώρους του διεθνούς αεροδρομίου Dallas-Fort Worth.

Στο βίντεο που είδαν από τις κάμερες ασφαλείας ο άνδρας περπατά γυμνός -χωρίς καμία αποσκευή και να περνάει αργά μπροστά από ένα ταχυφαγείο μέσα στον τερματικό σταθμό C του αεροδρομίου, από τον οποίο εκτελούνται αποκλειστικά πτήσεις της American Airlines.

Ένας έκπληκτος περαστικός προσπέρασε τον άνδρα, ο οποίος δεν έδωσε καμία σημασία στα διαταραγμένα βλέμματα που στρέφονταν προς το μέρος του.

«Υπάρχει ένας γυμνός τύπος στο αεροδρόμιο», ακούγεται να λέει ένας άλλος άνδρας που βιντεοσκοπεί την περίεργη συνάντηση, ενώ κάποιος που βρίσκεται κοντά τον παρακαλάει να μην καταγράψει τον άγνωστο.

Ο γυμνός άντρας κουνάει αμέσως το κεφάλι του προς την κάμερα, δείχνει με το δάχτυλό του και αρχίζει να κουνάει το κεφάλι του.

«Ναι, υπάρχει», λέει ο άνθρωπος που τον καταγράφει.

Ο γυμνός ταξιδιώτης συνεχίζει να κουνάει το κεφάλι του έχοντας ζωγραφισμένο το χαμόγελο στα χείλη του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύντομα συνελήφθη από το Τμήμα Ασφάλειας του αεροδρομίου DFW και μεταφέρθηκε για ψυχιατρική εξέταση. Η αεροπορική εταιρεία δεν ανέφερε αν ο άνδρας κατηγορήθηκε ή ποιες συνθήκες οδήγησαν στο περίεργο περιστατικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.