ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΗΠΑ: Τη νάρκωσαν και της έκαναν τατουάζ σε όλο της το πρόσωπο – Μετά από 10 χρόνια ο εφιάλτης τελειώνει (βίντεο)

Μέθυσε για πρώτη φορά και ο τότε σύντροφός της μαζί με τους φίλους του είχαν ένα απαίσιο σχέδιο

ΗΠΑ: Τη νάρκωσαν και της έκαναν τατουάζ σε όλο της το πρόσωπο – Μετά από 10 χρόνια ο εφιάλτης τελειώνει (βίντεο)

Η ιστορία μιας γυναίκας στη Φλόριντα των ΗΠΑ συγκλονίζει. Η Τέιλορ Γουάιτ ήταν 21 ετών όταν το πρόσωπο της καλύφθηκε με τατουάζ παρά την θέλησή της. Όλα αυτά τα χρόνια, το τατουάζ στάθηκε εμπόδιο στην επαγγελματική της καριέρα.

Χρειάστηκε να περάσουν κάτι περισσότερο από δέκα χρόνια για να αφαιρέσει το μελάνι από το πρόσωπό της, χάρη σε μια άγνωστη γυναίκα, η οποία όταν έμαθε την ιστορία της προσφέρθηκε να την βοηθήσει.

@thedadbot Replying to @percillaelm The huge hearts at @Removery Laser Tattoo Removal coming in clutch! #mentalhealthmatters #actsofkindness #bekind #salvaginghumanity #tattoo #lasertattooremoval ♬ Stories 2 – Danilo Stankovic

Ο εφιάλτης της άρχισε όταν το βράδυ που έκλεινε τα 21 της χρόνια, βρέθηκε σε ένα μπαρ της γειτονιάς της.

Μέθυσε για πρώτη φορά και ο τότε σύντροφός της μαζί με τους φίλους του είχαν ένα απαίσιο σχέδιο.

Την οδήγησαν σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου και όταν ξύπνησε πονούσε το πρόσωπό της. Πίστευε ότι την είχαν χτυπήσει.

Ωστόσο, όταν κοιτάχτηκε στον καθρέφτη είδε το πρόσωπό της να έχει καλυφθεί με μελάνι.

Η ιστορία της έγινε γνωστή μέσα από τα βίντεο στο TikTok και τράβηξε την προσοχή μιας γυναίκας που θέλησε να την βοηθήσει, καλύπτοντας το κόστος της αφαίρεσης του τατουάζ με λέιζερ.

@thedadbot It takes a Team! Go @💚Storm💚 ! Thank you @Removery Laser Tattoo Removal !! #bekind #mentalhealthawareness #tattoo #salvaginghumanity #fyp ♬ Emotional – Bang Nono

Έψαξε και βρήκε μια κλινική που θα αναλάμβανε να αφαιρέσει το τατουάζ από το πρόσωπο της Γουάιτ, χωρίς να είναι βέβαιη ότι θα μπορούσε να γίνει με επιτυχία κάτι τέτοιο. Τελικά βρέθηκε μια κλινική που ανέλαβε την περίπτωση της Γουάιτ και μάλιστα, χωρίς κόστος.

Η διαδικασία αφαίρεσης κοστίζει χιλιάδες δολάρια και συνήθως χρειάζονται μήνες ή ακόμα και χρόνια για να ολοκληρωθεί. Στην περίπτωση της Γουάιτ χρειάζονταν πάνω από δύο χρόνια για να εξαφανιστεί το μελάνι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.