ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

ΗΠΑ: Τραγικός θάνατος από πτώση 55χρονου αλεξιπτωτιστή σε αγώνα αμερικανικού φούτμπολ

Ο άτυχος 55χρονος είχε περισσότερες από 1.500 «βουτιές» στο βιογραφικό του

ΗΠΑ: Τραγικός θάνατος από πτώση 55χρονου αλεξιπτωτιστή σε αγώνα αμερικανικού φούτμπολ

Τραγικό θάνατο βρήκε στις ΗΠΑ ο 55χρονος Ρίτσαρντ Σέφιλντ όταν έπεσε μετά από ανεξέλεγκτη πτήση με αλεξίπτωτο πριν την έναρξη αγώνα αμερικανικού φούτμπολ σε λύκειο στο Τενεσί.

Αυτόπτες μάρτυρες κατέγραψαν, μάλιστα, τη στιγμή της πτώσης του 55χρονου ο οποίος φαίνεται να κινείται εκτός ελέγχου.

Οι θεατές του αγώνα ακούγονται στο βίντεο να ουρλιάζουν από αγωνία καθώς αντιλαμβάνονται ότι η ζωή του αλεξιπτωτιστή βρίσκεται σε κίνδυνο.

Ο Σέφιλτν ήταν μέλος μιας ομάδας αλεξιπτωτιστών που παραδοσιακά ψυχαγωγούσε τους θεατές με τις πτήσεις της πριν τους αγώνες και είχε περισσότερες από 1.500 «βουτιές» στο βιογραφικό του.

Η ομάδα του 55χρονου ανακοίνωσε ότι δεν διαπιστώθηκε κάτι παράξενο με την πτώση του ή με το αλεξίπτωτό του το οποίο άνοιξε, όπως υποστηρίζουν τα μέλη της, χωρίς κάποιο απρόοπτο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά την πτώση του στο έδαφος ο 55χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και κατέληξε. Ο Σέφιλντ είχε συμπληρώσει 38 χρόνια έγγαμου βίου και είχε αποκτήσει παιδιά και εγγόνια. «Ένα πράγμα που αγαπούσε ο πατέρας μου ήταν η ταχύτητα και έτσι κατέληξε» έγραψε μεταξύ άλλων στο αντίο του ο γιος του άτυχου 55χρονου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.