ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

ΗΠΑ: Τρείς τουρίστριες τραυματίστηκαν από επίθεση ενυδρίδας – «Παλέψτε και φύγετε γρήγορα» λένε οι αρχές

Η από αυτές φέρει σοβαρά τραύματα

ΗΠΑ: Τρείς τουρίστριες τραυματίστηκαν από επίθεση ενυδρίδας – «Παλέψτε και φύγετε γρήγορα» λένε οι αρχές

Μια ενυδρίδα τραυμάτισε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης τρεις τουρίστριες στις βορειοδυτικές ΗΠΑ, μια από τις οποίες σοβαρά, ανέφεραν οι τοπικές αρχές.

Τα τρία θύματα, που κατέβαιναν ήρεμα με τα φουσκωτά στρώματα στον ποταμό Τζέφερσον στην Πολιτεία της Μοντάνα, δέχθηκαν επίθεση από μια ποταμίσια ενυδρίδα.

«Γύρω στις 20.30, οι τρεις γυναίκες (…) είδαν μία ή δύο ενυδρίδες. Μια ενυδρίδα πλησίασε και τους επιτέθηκε», τόνισαν οι αρχές.

«Οι τρεις γυναίκες τραυματίστηκαν» και «η μία από αυτές, της οποίας τα τραύματα ήταν πιο σοβαρά, μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο».

Αν και θεωρείται χαριτωμένο, με το μικρό κεφάλι του να προεξέχει από το νερό και τα μικρά ευκίνητα πόδια του, το άγριο ζώο δεν παύει να είναι επικίνδυνο, ανέφεραν οι αρχές.

«Αν και οι επιθέσεις από ενυδρίδες είναι κάτι σπάνιο, αυτές μπορεί να θέλουν να προστατεύσουν» τα μικρά τους, τον χώρο και την τροφή τους, επισημαίνουν οι αρχές, συνιστώντας στο κοινό να κρατά αποστάσεις από αυτά τα ζώα.

Αλλά σε περίπτωση επίθεσης ενυδρίδας, «παλέψτε» και φύγετε όσο πιο γρήγορα μπορείτε προς τη ξηρά, συνέχισαν.

Στα μέσα Ιουλίου, μια πεντάχρονη θαλάσσια ενυδρίδα έγινε πρωτοσέλιδο στον αμερικανικό Τύπο αφού επιτέθηκε σε μια ομάδα σέρφερ στη Σάντα Κρουζ, στο Σαν Φρανσίσκο, για να τους αρπάξει την πολύτιμη σανίδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ένα βίντεο με το ζώο, που φαίνεται να σκαρφαλώνει τολμηρά σε μια σανίδα κάτω από το τρομαγμένο βλέμμα ενός λάτρη του θαλάσσιου σκι και το ζώο να καταλήγει να δαγκώνει τη σανίδα, έκανε το γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.