ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

ΗΠΑ: Τρομακτική σύγκρουση αυτοκινήτου με φορτηγό – Έπιασε φωτιά αλλά ο οδηγός του επέζησε (βίντεο)

Το ίδιο συνέβη και με τον οδηγό του φορτηγού που ανετράπη μετά τη σύγκρουση

ΗΠΑ: Τρομακτική σύγκρουση αυτοκινήτου με φορτηγό – Έπιασε φωτιά αλλά ο οδηγός του επέζησε (βίντεο)

«Άγιο» είχαν δύο οδηγοί, ο ένας ΙΧ και ο άλλος φορτηγού, στη Μινεσότα των ΗΠΑ όταν συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά με το αυτοκίνητο να πιάνει φωτιά και το φορτηγό να ανατρέπεται όπως φαίνεται στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας.

Δείτε το βίντεο:

Το ατύχημα από το οποίο και οι δύο οδηγοί, ηλικίας 55 ετών του ΙΧ και 63 ετών του φορτηγού, δεν τραυματίστηκαν σοβαρά, σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης.

Ο 55χρονος Κέρκ Ρούζεκ δήλωσε ότι βιαζόταν να πάει στη δουλειά του και έτσι δεν είδε το φορτηγό πάνω στο οποίο συγκρούστηκε. «Δεν κατάλαβα ότι θα πέσω πάνω στο φορτηγό μέχρι που ήταν πολύ αργά για να αντιδράσω. Δεν θυμάμαι τη φωτιά αλλά έχω δει το βίντεο» είπε ο 55χρονος. Όπως εξήγησε μετά τη σύγκρουση κόλλησαν όλες οι πόρτες του αυτοκινήτου του με τον ίδιο να βγαίνει από ένα από τα σπασμένα τζάμια του ΙΧ.

Σύμφωνα με τον ίδιο καθοριστική αποδείχθηκε η βοήθεια που του έδωσαν δύο διερχόμενοι πριν να φτάσουν διασώστες στο σημείο της σφοδρής σύγκρουσης.

Ο 55χρονος σε τοπικό μέσο ενημέρωσης δήλωσε: «Υπάρχει κάποιος λόγος που είμαι ακόμα εδώ. Έχω μιλήσει με τέσσερις ανθρώπους που είδαν το βίντεο και μου είπαν “πώς και είσαι ακόμα όρθιος;”. Είμαι ευγνώμων που είμαι ακόμα ζωντανός»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βάσει των στοιχείων που έχει συγκεντρώσει η τοπική τροχαία και οι δύο οδηγοί φορούσαν ζώνες ασφαλείας και δεν είχαν καταναλώσει αλκοόλ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.