ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΗΠΑ: Viral έγινε ο «ατακτούλης» αστυνομικός που ερωτοτροπούσε σε δημόσιο χώρο (βίντεο)

Μέσα σε λίγες ώρες το βίντεο είχε «σπάσει» όλα τα κοντέρ

ΗΠΑ: Viral έγινε ο «ατακτούλης» αστυνομικός που ερωτοτροπούσε σε δημόσιο χώρο (βίντεο)

Αστυνομικός με στολή εν ώρα υπηρεσίας είχε παρατήσει τις περιπολίες και ερωτοτροπούσε με τη σύντροφο του σε δημόσια θέα σε ένα πάρκο στην περιοχή Μίλεν στη Τζόρτζια, δίπλα από το νεκροταφείο.

Το πάρκο την συγκεκριμένη ώρα δεν είχε κόσμο αλλά ο αστυνομικός δεν υπολόγισε την κάμερα που κρατούσε ένας άνδρας που έκανε επισκευές σε κεραία κινητής τηλεφωνίας και είχε στο «πιάτο» όλο το σκηνικό.

Ο άνδρας αυτός που δεν τον κατάλαβε το ζευγάρι, όταν κατέβηκε από την κεραία, ανέβασε το συγκεκριμένο βίντεο με τον αστυνομικό, στο TikTok.

@318dillydilly

🤌 #fypシ #macysownyourstyle #MillenGa

♬ Thinking with My Dick (feat. Juicy J) – Kevin Gates

Το είχαν δει περισσότερα από 15 εκατομμύρια άνθρωποι. Το είδε μάλιστα και ο ίδιος ο αστυνομικός τυχαία ο οποίος κατάλαβε μετά από αυτό ότι δεν είχε πλέον μέλλον στην υπηρεσία.

Όταν χτύπησε το τηλέφωνο του και τον κάλεσε ο προϊστάμενος του για να απολογηθεί, ο αστυνομικός του ζήτησε συγνώμη, και του δήλωσε ότι παραιτείται. Πάντως όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, ο αστυνομικός εκτός από «ατακτούλης» είχε κάνει πολλές ζημιές.

Το 2020 η υπηρεσία εσωτερικών υποθέσεων του είχε επιβάλλει πρόστιμο επειδή χωρίς άδεια είχε ψάξει τις πινακίδες μιας κοπέλας από το κομπιούτερ μόνο και μόνο επειδή του άρεσε και ήθελε να δει που μένει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το 2019 είχε εμπλακεί σε τροχαίο επειδή μιλούσε στο κινητό του και το 2017 είχε εκπυρσοκροτήσει το όπλο του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.