ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

ΗΠΑ: Βράχος συνέθλιψε το αυτοκίνητό του λίγο αφότου βγήκε – «Είμαι σοκαρισμένος»

«Ειλικρινά, δεν νομίζω ότι θα παρκάρω ποτέ ξανά εδώ»

ΗΠΑ: Βράχος συνέθλιψε το αυτοκίνητό του λίγο αφότου βγήκε – «Είμαι σοκαρισμένος»

Παρολίγο να ζήσει μια θανατηφόρα εμπειρία ένας άνδρας από την Καλιφόρνια, ο οποίος είδε έναν βράχο να πέφτει πάνω στο αυτοκίνητό του, λίγο αφού είχε αποβιβαστεί. 

Ο Mauricio Henao οδηγούσε στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια την Τρίτη, πάρκαρε και βγήκε όταν δέχθηκε ένα τηλεφώνημα. Λίγο αργότερα άκουσε έναν εκκωφαντικό θόρυβο.

«Άκουσα δυνατούς θορύβους. Και έτρεξα και είδα το αυτοκίνητό μου να έχει συνθλιβεί», είπε ο ίδιος, εξηγώντας πως είχε γίνει κατολίσθηση.

Οι φωτογραφίες από το σημείο επιβεβαιώνουν πλήρως την επιλογή των λέξεών του. Η οροφή του οχήματος είχε καταστραφεί από έναν βράχο ύψους περίπου ενός μέτρου.

«Ο βράχος είχε το μέγεθος όλης της οροφής» συμπλήρωσε και ανέφερε πως έχει σπάσει το παρμπρίζ και έχει στραβώσει όλο τ΄αμάξι.

Οι βράχοι από την κατολίσθηση έκοψαν την κυκλοφορία στον κοντινό αυτοκινητόδρομο, κλείνοντας τέσσερις λωρίδες. Δεν αναφέρθηκε κανένας τραυματισμός, αλλά αρκετά ήταν τα οχήματα που υπέστησαν ζημιές.

«Είμαι σοκαρισμένος», είπε ο Henao. «Ειλικρινά, δεν νομίζω ότι θα παρκάρω ποτέ ξανά εδώ».

Η κατολίσθηση σημειώθηκε μετά την ιστορική καταιγίδα που έπληξε την Καλιφόρνια στις αρχές της εβδομάδας. Η μοιραία καταιγίδα οδήγησε την πολιτική ηγεσία των ΗΠΑ να κηρύξει την πολιτεία σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Η κακοκαιρία είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους συνολικά 19 άτομα, ενώ έχουν καταγραφεί πλημμύρες, διακοπές ρεύματος και χρειάστηκε να εκκενωθούν οικισμοί και αποκλείστηκαν οδικές αρτηρίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι ειδικοί έχουν προειδοποιήσει πως τα ακραία φαινόμενα θα συνεχιστούν. Περισσότερα από 25 εκατομμύρια άτομα έχουν τεθεί σε επιφυλακή για την πιθανότητα νέων πλημμυρών κατά μήκος της κεντρικής ακτογραμμής της Καλιφόρνιας και των κοιλάδων Σακραμέντο και Σαν Χοακίν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.