ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

ΗΠΑ: Βρέθηκε νικητής για τα 1,35 δισ. δολάρια του Mega Millions

Ο τυχερός δεν έχει διεκδικήσει ακόμα το έπαθλο

ΗΠΑ: Βρέθηκε νικητής για τα 1,35 δισ. δολάρια του Mega Millions

Ένας μεγάλος τυχερός βρέθηκε στην κλήρωση του αμερικανικού Mega Millions που μοίραζε 1,35 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ο άγνωστος, μέχρι στιγμής, νικητής του ονειρικού ποσού μάντεψε σωστά όλα τα νούμερα της λοταρίας. Η κλήρωση ανέδειξε τους εξής αριθμούς: 30, 43, 45, 36, 61 και αριθμός megaball ήταν το 14.

Ο τυχερός, ο οποίος δεν έχει διεκδικήσει ακόμα το έπαθλο, είναι από το Μέιν, ενώ βρέθηκαν και 14 λαχνοί που κερδίζουν έκαστος από 2 εκατομμύρια. Αυτοί παίχτηκαν σε Καλιφόρνια, Φλόριντα, Ιλινόις, Κάνσας, Κεντάκι, Μισούρι, Βόρεια Καρολίνα, Νέα Υόρκη, Τέξας και Πενσιλβάνια.

Αυτό ήταν το δεύτερο μεγαλύτερο ποσό που είχε δώσει το Mega Millions στην ιστορία του, μετά τα 1,53 δισ. που είχε μοιράσει το 2018 και το τέταρτο μεγαλύτερο τζακπότ στη χώρα. Τον περασμένο Νοέμβριο ένα άτομο στην Καλιφόρνια είχε κερδίσει 2,04 δισ, το μεγαλύτερο ποσό που έχει καταγραφεί ποτέ.

Η εφάπαξ πληρωμή σε μετρητά για την κλήρωση της Παρασκευής είναι 707,9 εκατομμύρια δολάρια – προ φόρων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.