ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

ΗΠΑ: Υπάλληλος των KFC έσωσε γυναίκα που ήταν θύμα απαγωγής (βιντεο)

Βρήκε σημείωμα που άφησε η γυναίκα

ΗΠΑ: Υπάλληλος των KFC έσωσε γυναίκα που ήταν θύμα απαγωγής (βιντεο)

H γυναίκα είχε καταφέρει να αφήσει ένα σημείωμα στον εν λόγω υπάλληλο των KFC και όταν εκείνος το βρήκε ενημέρωσε την αστυνομία.

Περιέγραψε τόσο το θύμα όσο και τον άντρα που ήταν μαζι της και αποδείχτηκε πως η γυναίκα κρατούνταν παρά την θέληση της.

Το περιστατικό έγινε την περασμένη Κυριακή, γύρω στις 17:00 το απόγευμα, όταν ένας υπάλληλος της γνωστής αλυσίδας fast food βρήκε ένα σημείωμα από μία μία πελάτισσα που του ζητούσε βοήθεια, καθώς κρατιόταν παρά την θέλησή της από έναν άνδρα.

Έτσι, ο υπάλληλος αποφάσισε να καλέσει την αστυνομία, να αναφέρει το περιστατικό και να περιγράψει τα δύο άτομα. Αμέσως οι αρχές ξεκίνησαν την αναζήτησή του και λίγο αργότερα τον εντόπισαν και κατάφεραν να τον συλλάβουν, μετά από μία μικρή καταδίωξη.

Η δικάσιμος της υπόθεσης ορίστηκε για την 1η Ιουνίου και η εγγύηση ορίστηκε στα 35.000 δολάρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.