ΗΠΑ: Υπεύθυνος εστιατορίου πέταξε καυτό νερό σε πελάτισσες γιατί διαμαρτυρήθηκαν για λάθος παραγγελία (βίντεο)

Οι δύο γυναίκες υπέστησαν σοβαρά εγκαύματα

ΗΠΑ: Υπεύθυνος εστιατορίου πέταξε καυτό νερό σε πελάτισσες γιατί διαμαρτυρήθηκαν για λάθος παραγγελία (βίντεο)

Ένα αδιανόητο περιστατικό συνέβη στο εστιατόριο Taco Bell του Ντάλας. Δύο γυναίκες που έλαβαν λάθος φαγητό τρεις φορές προσπάθησαν να διορθώσουν την παραγγελία τους, όμως τις περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη.

Ο υπεύθυνος του εστιατορίου, ο οποίος δεν ήταν καν παρών όταν οι γυναίκες έκαναν την παραγγελία, εμφανίστηκε από την κουζίνα με μια κανάτα με καυτερό νερό και τους το πέταξε.

Οι γυναίκες έπαθαν σοβαρά και μόνιμα εγκαύματα στο σώμα και στο πρόσωπο και κινήθηκαν νομικά, ζητώντας αποζημίωση ένα εκατομμύριο δολάρια από την Taco Bell.

Μάλιστα, η μία γυναίκα έπαθε τόσο σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπό της, με αποτέλεσμα να αφαιρέσει όλους τους καθρέφτες από το σπίτι της για να μην βλέπει τον εαυτό της.

Καθώς τα δύο θύματα οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο, η μία γυναίκα υπέστη κρίση και αργότερα μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε εξειδικευμένη μονάδα εγκαυμάτων.

Οι δικηγόροι λένε ότι η άτυχη γυναίκα υπέστη συνολικά δέκα επιληπτικές κρίσεις λόγω του περιστατικού, προκαλώντας «σημαντική» εγκεφαλική βλάβη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.