ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΗΠΑ: Ζευγάρι τράκαρε την ώρα του στοματικού έρωτα και βγήκαν σχεδόν γυμνοί (βίντεο)

Δεν είχαν το μυαλό τους στον δρόμο

ΗΠΑ: Ζευγάρι τράκαρε την ώρα του στοματικού έρωτα και βγήκαν σχεδόν γυμνοί (βίντεο)

Ένα από τα πλέον «πικάντικα» ατυχήματα συνέβη στην Φλόριτα των ΗΠΑ, αφού ένα ζευγάρι τράκαρε μετωπικά με φορτηγό την ώρα του στοματικού σεξ.

Από το τροχαίο, το ζεύγος βγήκε με μικροτραυματισμούς (…) ενώ το SUV στο οποίο επέβαινε, υπέστη πολύ μεγάλη ζημιά.

Η πυροσβεστική που έσπευσε στο σημείο του τροχαίου, βοήθησε στον απεγκλωβισμό των επιβατών και από τα δύο οχήματα. Οι μεν του φορτηγού της FedEx βγήκαν ελαφρώς ταρακουνημένοι αλλά σε γενικές γραμμές, καλά στην υγεία τους, ενώ το ζεύγος από το SUV έφερε «μικροτραυματισμούς».

Τώρα, πόσο μικροί είναι οι τραυματισμοί, δεν μπορούμε να ξέρουμε αλλά προφανώς το μυαλό πάει σε αρκετό πόνο, αν αναλογιστούμε πως το τροχαίο ήταν αποτέλεσμα… «ανάρμοστης συμπεριφοράς» του ζεύγους.

Με άλλα λόγια, ο οδηγός ενώ το αυτοκίνητο ήταν εν κινήσει, δεν είχε και πολύ το μυαλό του στο δρόμο μια και προφανώς είχε συγκεντρωθεί στη δραστηριότητα της γυναίκας που από το κάθισμα του συνοδηγού, του έκανε στοματικό σεξ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτό προκύπτει από το πόρισμα της πυροσβεστικής που καταδεικνύει ως υπαίτιους για το –ευτυχώς- ατύχημα, το ζεύγος που ήταν στο SUV και όχι στους άμοιρους υπαλλήλους της FedEx.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.