ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ισπανία: Άνδρας «μπούκαρε» σε οινοποιείο και έχυσε 60.000 λίτρα κρασί αξίας 2 εκατ. ευρώ (βίντεο)

Από τα συνολικά 60.000 λίτρα κρασιού, τα 20.000 ήταν από την ποικιλία Horcajo και ήταν φετινής σοδειάς ενώ τα υπόλοιπα 40.000 ήταν το 1/3 των αποθεμάτων από την ποικιλία Malabrigo

Ισπανία: Άνδρας «μπούκαρε» σε οινοποιείο και έχυσε 60.000 λίτρα κρασί αξίας 2 εκατ. ευρώ (βίντεο)

Σαμποτάζ σε οινοποιείο στο Βαγιαδολίδ της Ισπανίας αποφάσισε να κάνει ένας άνδρας που «μπούκαρε» στο χώρο και άνοιξε τις κάνουλες σε δεξαμενές με αποτέλεσμα να χυθούν 60.000 τόνοι κρασιού αξίας 2 εκατ. ευρώ.

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τις κινήσεις τους.

Στο βίντεο φαίνονται ξεκάθαρα οι κινήσεις του κουκουλοφόρου άνδρα που, όπως εξηγούν, φαίνεται να είχε τις εξειδικευμένες γνώσεις που ήταν απαραίτητες για το σαμποτάζ στο οινοποιείο Cepa 21 στην περιοχή Castillo de Duero.

Οι δεξαμενές που άνοιξε ο δράστης περιείχαν κρασί από τις μάρκες Horcajo και Malabrigo, τα μπουκάλια των οποίων πωλούνται προς 90 δολάρια έκαστο.

Από τα συνολικά 60.000 λίτρα κρασιού, τα 20.000 ήταν από την ποικιλία Horcajo και ήταν φετινής σοδειάς ενώ τα υπόλοιπα 40.000 ήταν το 1/3 των αποθεμάτων από την ποικιλία Malabrigo.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του οινοποιείου, ξεκάθαρος στόχος του δράστη ήταν να προκαλέσει ζημιά στην επιχείρηση από τους χώρους της οποίας δεν εκλάπη το παραμικρό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.