ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ισπανία: Για βιασμό ανήλικης αθλήτριας κατηγορείται πρώην προπονητής της εθνικής μπάσκετ (φώτο)

Κατηγορείται ότι βίαζε από το 1998 μέχρι και το 2021 μία 13χρονη παίκτρια της Γκέρνικα

Ισπανία: Για βιασμό ανήλικης αθλήτριας κατηγορείται πρώην προπονητής της εθνικής μπάσκετ (φώτο)

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «El Pais» ο πρώην τεχνικός των κλιμακίων της εθνικής ομάδας μπάσκετ της χώρας, Μάριο Λόπεθ, κατηγορείται ότι βίαζε από το 1998 μέχρι και το 2021 μία ανήλικη αθλήτρια.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, όλα ξεκίνησαν τον Ιούλιο του 1998, όταν ο Ισπανός τεχνικός κάλεσε τη 13χρονη παίκτρια της Γκέρνικα στο σπίτι του για να δουν βίντεο, κάτι που όπως αναφέρει το ρεπορτάζ συνήθιζε να κάνει και με άλλες παίκτριες.

Αυτή ήταν και η πρώτη φορά που φέρεται να βίασε την 13χρονη, με τους γονείς της να την αντιμετωπίζουν προβλήματα εθισμού με το αλκοόλ και να την έχουν παραμελήσει.

Οι λεπτομέρειες του ρεπορτάζ, σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει ανοίξει, είναι σοκαριστικές, αφού ο Μάριο Λόπεθ ανάγκαζε την 13χρονη να μην φοράει εσώρουχο, ενώ φέρεται να την έχει κακοποιήσει και μέσα στο λεωφορείο που μετάφερε την αποστολή της ομάδας σε παιχνίδι.

«Το ήξεραν και το κάλυπταν μέχρι να μην έχουν άλλη επιλογή», αναφέρει η δημοσιογράφος Ιζαμπέλ Βαλντές στο δημοσίευμά της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.