ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ισπανία: Σοβαρή κρίση στον γάμο του βασιλιά Φελίπε και της βασίλισσας Λετίθια – Είναι στα πρόθυρα του χωρισμού

Το σκάνδαλο με την υποτιθέμενη απιστία της βασίλισσας Λετίθια

Ισπανία: Σοβαρή κρίση στον γάμο του βασιλιά Φελίπε και της βασίλισσας Λετίθια – Είναι στα πρόθυρα του χωρισμού

Ο γάμος της βασίλισσας Λετίθια και του βασιλιά Φελίπε της Ισπανίας φαίνεται να περνάει κρίση, μετά τις φήμες για σχέση της βασίλισσας.

Και σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα, οι φήμες περί διαζυγίου έχουν φουντώσει.

Μάλιστα, η συμφωνία που είχαν υπογράψει η Λετίθια και ο Φελίπε πριν από το γάμο τους κάνει τώρα το γύρο του κόσμου στα ισπανικά μέσα ενημέρωσης, αναφέρει η γερμανική εφημερίδα Bild.

Στα τέλη του περασμένου έτους, μια υποτιθέμενη σχέση μεταξύ της βασίλισσας Λετίθια και του Χάιμε ντελ Μπούργκο αποκαλύφθηκε στο βιβλίο «Η Λετίθια κι εγώ» του ειδικού σε βασιλικά θέματα Χάιμε Πενιαφιέλ, με τη βοήθεια του προαναφερθέντος.

Στο αποκαλυπτικό βιβλίο, ο ντελ Μπούργκο ανέφερε πως ήταν ζευγάρι με την Λετίθια, πριν τελικά παντρευτεί την αδερφή της, Τέλμα Ορτίζ, με την οποία πλέον έχει χωρίσει.

Δημοσίευσε επίσης μια μη χρονολογημένη φωτογραφία, που δείχνει τη βασίλισσα Λετίθια σε μια selfie, με λεζάντα από κάτω, το μήνυμα που υποτίθεται πως του είχε στείλει εκείνη όταν φόρεσε την πασμίνα που της έκανε δώρο και λέγοντάς του πως τον αγαπάει.

Η αποκάλυψη αυτή φέρεται να έχει σοκάρει την βασιλική οικογένεια της Ισπανίας και τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης, σύμφωνα με την Bild, αναφέρουν τώρα πως η βασίλισσα Λετίθια και ο βασιλιάς Φελίπε υπέγραψαν μια συμφωνία διαζυγίου κατά τη διάρκεια μιας συζυγικής κρίσης στο παρελθόν.

Τα έγγραφα ονομάζονται «Συμφωνίες Ζαρζουέλα» και σύμφωνα με την εφημερίδα « El Nacional de Cataluña», η βασίλισσα Λετίθια φέρεται να εξαναγκάστηκε να τα υπογράψει.

Τι φέρεται να αναφέρει η συμφωνία αυτή;

Σε περίπτωση διαζυγίου, οι δύο κόρες του ζευγαριού, η 18χρονη πριγκίπισσα Λέονορ και η 16χρονη πριγκίπισσα Σοφία, θα παραμείνουν με τον Φελίπε στο παλάτι Ζαρζουέλα μέχρι να ενηλικιωθούν. Η Λετίθια θα πρέπει επίσης, να του παραχωρήσει την αποκλειστική κηδεμονία.

Στα μέσα Ιανουαρίου, η ειδικός επί των θεμάτων της βασιλικής οικογένειας Pilar Eyre δήλωσε στο καταλανικό τηλεοπτικό κανάλι TV3 ότι ο γάμος του βασιλιά Φελίπε και της Λετίθια είναι απλώς για τα μάτια του κόσμου.

Σύμφωνα με την Eyre, το βασιλικό ζεύγος περνάει τη χειρότερη συζυγική του κρίση μετά τις φήμες περί απιστίας με τον Χάιμε ντελ Μπούργκο το 2013. Και φαίνεται πως το βασιλικό ζευγάρι αποφάσισε να αναβάλει το διαζύγιο μέχρι την ενηλικίωση των παιδιών του.

Όπως λέει η ειδικός: «Άνθρωποι της βασιλικής οικογένειας μου είπαν ότι η Λετίθια είναι συντετριμμένη και περνάει δύσκολες στιγμές. Δεν νομίζω ότι ο γάμος θα διαρκέσει πέρα από αυτό το έτος».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προς το παρόν πάντως, ο Φελίπε και η Λετίθια δεν ζουν πλέον μαζί, διατηρώντας μόνο τις εμφανίσεις τους στο κοινό, σύμφωνα με την εμπειρογνώμονα. Στο τέλος όμως η βασιλική οικογένεια της Ισπανία θα ανακοινώσει τον χωρισμό, προσθέτει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.