ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ισραηλινά ΜΜΕ: «Ο Νετανιάχου είναι ένας πολιτικά νεκρός – Αλλά δεν τον αγγίζει κανείς όσο διαρκεί ο πόλεμος»

Χρέωσε στον ισραηλινό πρωθυπουργό την αποτυχία της 7ης Οκτωβρίου

Ισραηλινά ΜΜΕ: «Ο Νετανιάχου είναι ένας πολιτικά νεκρός – Αλλά δεν τον αγγίζει κανείς όσο διαρκεί ο πόλεμος»

Η παρουσιάστρια του CNN, Ρόζμαρι Τσερτς, μίλησε με τον Γκίντεον Λεβί, αρθρογράφο της Haaretz, για το τι μπορεί να σημαίνει o πόλεμος μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς για το πολιτικό μέλλον του πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου.

Σχολιάζοντας την παράταση της εκεχειρίας μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς, ο Λεβί είπε: «Δύο μέρες είναι μόνο, δύο μέρες, Ρόζμαρι, και το ερώτημα είναι: Τι ακολουθεί αυτές τις δύο ημέρες όσον αφορά τόσο τη συνέχιση του πολέμου, αν θα συνεχιστεί και όσον αφορά την ερώτησή σας για τη συνέχεια της καριέρας του Νετανιάχου θα σας πω».

Ο αρθρογράφος συνέχισε λέγοντας:

«Ο Νετανιάχου, κατά την άποψή μου, είναι ένας πολιτικά νεκρός. Δεν θα επιβιώσει από αυτή την καταστροφική αποτυχία για την οποία ευθύνεται, αλλά κανείς δεν θα τον αγγίξει μέχρι να τελειώσει αυτός ο πόλεμος», δήλωσε ο αρθρογράφος τονίζοντας ότι η παράταση του πολέμου ελπίζει να ευνοήσει τον νυν πρωθυπουργό.

«Ελπίζω πραγματικά να μην είναι έτσι, αλλά μπορεί και να είναι. Κι όσο ο πόλεμος συνεχίζεται, κανείς δεν θα αγγίξει τον Νετανιάχου».

«Ο Νετανιάχου έχασε. Έχασε. Το βλέπουμε στις δημόσιες εμφανίσεις του. Δεν είναι ο Νετανιάχου που γνωρίζουμε. Το ακούτε αυτό στο κόμμα του. Οι άνθρωποι μιλούν διαφορετικά από ό,τι πριν από την έβδομη (του Οκτωβρίου). Η επόμενη περίοδος θα δείξει πώς θα τελειώσει, αλλά στο τέλος της ημέρας θα πρέπει να παραιτηθεί με τον έναν ή τον άλλον τρόπο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Λεβί εξέφρασε την ελπίδα του ότι «ο πόλεμος δεν θα ανανεωθεί, καθώς έχει ήδη δημιουργήσει αρκετές καταστροφές και για τους δύο λαούς. Αλλά δεν είναι δικαίωμά μου να αποφασίσω», όπως είπε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.