ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ιταλία: 16χρονη βρήκε τραγικό θάνατο όταν έπεσε στην μπανιέρα το κινητό που φόρτιζε

Τις αρχές ενημέρωσε η φίλη της όταν «νέκρωσε» το τηλέφωνο

Ιταλία: 16χρονη βρήκε τραγικό θάνατο όταν έπεσε στην μπανιέρα το κινητό που φόρτιζε

Θλίψη έχει προκαλέσει στην Ιταλία η είδηση για τον θάνατο της 16χρονης Μαρία Αντονιέτα Κουτίλο η οποία σκοτώθηκε όταν έπεσε στη μπανιέρα το κινητό που φόρτιζε.

Σύμφωνα, μάλιστα, με ιταλικά μέσα ενημέρωσης την ώρα του δυστυχήματος η 16χρονη που έκανε μπάνιο, μιλούσε στο κινητό τηλέφωνο με μια φίλη της.

H άτυχη 16χρονη

italia-16xroni
italia-16xroni2

Το δυστύχημα συνέβη στο σπίτι που έμενε η 16χρονη με τους γονείς της στην περιοχή Μοντεφαλκιόνε στο Αβελίνο.

Κατά πληροφορίες οι γονείς της 16χρονης δεν ήταν στο σπίτι όταν συνέβη το τραγικό δυστύχημα.

Τις αρχές ενημέρωσε η φίλη της κοπέλας η οποία ανησύχησε όταν ξαφνικά «νέκρωσε» το τηλέφωνο. Οι διασώστες που μπήκαν στο σπίτι βρήκαν την 16χρονη νεκρή μετά από ηλεκτροπληξία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ιταλικά μέσα αναφέρουν ότι ο πατέρας της 16χρονης είναι γνωστός επιχειρηματίας στην περιοχή της Ιρπίνια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.