ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ιταλία: «Κάρτα τροφίμων» ύψους 400 ευρώ για τις οικογένειες με οικονομικές δυσκολίες

«Τα νοικοκυριά με χαμηλά εισοδήματα θα έχουν στην διάθεσή τους περίπου 400 ευρώ άπαξ» είπε η Τ.Μελόνι

Ιταλία: «Κάρτα τροφίμων» ύψους 400 ευρώ για τις οικογένειες με οικονομικές δυσκολίες

Η ιταλική κυβέρνηση ενέκρινε «κάρτα τροφίμων» για 1.300.000 οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, όπως ανακοίνωσε η πρωθυπουργός της χώρας, Τζόρτζια Μελόνι.

«Επενδύσαμε 500 εκατομμύρια ευρώ για να βοηθήσουμε τις οικογένειες και θα είναι διαθέσιμη στα γραφεία των Ιταλικών Ταχυδρομείων η κάρτα “Αφιερωμένη σε Εσένα”», τόνισε η Ιταλίδα πρωθυπουργός, σε μαγνητοσκοπημένο μήνυμά της.

«Με την κάρτα αυτή, τα νοικοκυριά με χαμηλά εισοδήματα θα έχουν στην διάθεσή τους περίπου 400 ευρώ άπαξ. Ποσό που θα μπορούν να ξοδέψουν σε εμπορικά καταστήματα τα οποία πωλούν είδη πρώτης ανάγκης, αλλά θα έχει και ευρύτερη αξία, χάρη στις εκπτώσεις που η κυβέρνησή μας πέτυχε από τα σουπερμάρκετ, διότι όλη η παραγωγική αλυσίδα έδωσε την συμβολή της», πρόσθεσε η Μελόνι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Παράλληλα -ολοκλήρωσε η επικεφαλής της ιταλικής κυβέρνησης- το υπουργείο τροφικής κυριαρχίας διέθεσε άλλα 120 εκατομμύρια ευρώ, μαζί με σειρά συνδέσμων του τριτογενούς τομέα, για να δοθεί περαιτέρω στήριξη, με τρόφιμα, στις οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.