ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ιταλία: Νεκρό παιδί στη Ρώμη – Το ξέχασε ο πατέρας στο αυτοκίνητο

Σε κατάσταση σοκ οι γονείς

Ιταλία: Νεκρό παιδί στη Ρώμη – Το ξέχασε ο πατέρας στο αυτοκίνητο

Ένα κοριτσάκι ενός έτους εντοπίστηκε νεκρό μέσα σε αυτοκίνητο στην περιοχή Cecchignola, νότια της Ρώμης.

Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα, ο πατέρας, ο οποίος είναι αστυνομικός, φεύγοντας από το σπίτι για να πάει στη δουλειά του πήρε μαζί του και το παιδί προκειμένου να το αφήσει στο νηπιαγωγείο. Η σύζυγός του έπρεπε να το παράλαβει το απόγευμα. Ωστόσο, όταν η γυναίκα έφτασε, οι δάσκαλοι της εξήγησαν ότι η κόρη της δεν είχε εμφανιστεί στο σχολείο.

Η δουλειά του συζύγου της ήταν κοντά στο νηπιαγωγείο. Όπως όλα δείχνουν, όταν ο πατέρας πάρκαρε, ξέχασε να πάρει το παιδί με αποτέλεσμα αυτό να μείνει μέσα για πολλές ώρες και να βρει τραγικό θάνατο.

Η τραγική στιγμή ήρθε όταν η μητέρα, φεύγοντας από το νηπιαγωγείο εντόπισε το παρκαρισμένο αυτοκίνητο του συζύγου της με το μωρό της μέσα σ’ αυτό. Έντρομη έτρεξε σ’ αυτό και με τη βοήθεια ενός περαστικού έσπασαν το τζάμι και απεγκλώβισαν το παιδί. Ωστόσο, ήταν πολύ αργά γιατί το κοριτσάκι ήταν ήδη νεκρό.

Επί τόπου έσπευσαν και οι διασώστες που διαπίστωσαν το θάνατο του μικρού παιδιού. Σε κατάσταση σοκ οι γονείς δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη στο κοριτσάκι τους. Οι Αρχές διεξάγουν έρευνα για τη διαλεύκανση της τραγωδίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.