ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ιταλία: Ο Πάπας Φραγκίσκος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο – «Είμαι καλά»

Εξέφρασε τη θλίψη του για το ναυάγιο στην Πύλο

Ιταλία: Ο Πάπας Φραγκίσκος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο – «Είμαι καλά»

Ύστερα από νοσηλεία εννέα ημερών ο Πάπας Φραγκίσκος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο στις 8:45 το πρωί (ώρα Ρώμης).

Είχε υποβληθεί σε σε χειρουργείο στο έντερο εξαιτίας εσωτερικής κήλης που κινδύνευε να προκαλέσει απόφραξη ωστόσο σήμερα εμφανίστηκε χαμογελαστός και σε αναπηρικό αμαξίδιο

«Είμαι καλά» ήταν η πρώτη κουβέντα που είπε στους δημοσιογράφους ο Ποντίφικας, ο οποίος, σύμφωνα με την ΕΡΤ, εξέφρασε τη θλίψη του για το ναυάγιο στην Πύλο.

Ο 86χρονος Πάπας Φραγκίσκος υποβλήθηκε σε επέμβαση διάρκειας τριών ωρών στις 7 Ιουνίου ενώ αυτή ήταν η τρίτη φορά τα τελευταία δύο χρόνια που χρειάστηκε να νοσηλευτεί.

Το Βατικανό έχει ακυρώσει όλες τις δημόσιες ακροάσεις του Πάπα Φραγκίσκου μέχρι τις 18 Ιουνίου για να του δώσει χρόνο να αναρρώσει

Την τελευταία ημέρα του στο νοσοκομείο ο Ποντίφικας την πέρασε κάνοντας βόλτες με το αναπηρικό αμαξίδιό του και εκφράζοντας τις ευχαριστίες του στους γιατρούς και τις νοσοκόμες που τον φρόντισαν κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας επισκέφθηκε και την παιδιατρική ογκολογική μονάδα αλλά και το τμήμα νευροχειρουργικής όπου συναντήθηκε με παιδιά που του είχαν στείλει επιστολές και ζωγραφιές για να του ευχηθούν ταχεία ανάρρωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.