ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ιταλία: Σάλος με γυναίκα που μπήκε στο σιντριβάνι της Φοντάνα ντι Τρέβι για να γεμίσει νερό ένα μπουκάλι

Το επεισόδιο που συνέβη τον Ιούλιο, αλλά το βίντεο ήρθε στη δημοσιότητα τα τελευταία 24ωρα, έληξε με την παρέμβαση της αστυνομίας

Ιταλία: Σάλος με γυναίκα που μπήκε στο σιντριβάνι της Φοντάνα ντι Τρέβι για να γεμίσει νερό ένα μπουκάλι

Σάλος έχει προκληθεί από το βίντεο στο οποίο φαίνεται μια γυναίκα να έχει μπει μέσα στο σιντριβάνι της Φοντάνα ντι Τρέβι στην Ιταλία για να γεμίσει νερό ένα μπουκάλι!

Δείτε το βίντεο

Όπως φαίνεται στο βίντεο η αγνώστων στοιχείων γυναίκα αγνόησε πλήρως τις πινακίδες που ρητά αναφέρουν ότι απαγορεύεται η είσοδος στο σιντριβάνι.

Το επεισόδιο που συνέβη τον Ιούλιο, αλλά το βίντεο ήρθε στη δημοσιότητα τα τελευταία 24ωρα, έληξε με την παρέμβαση της αστυνομίας.

«Την είδα και σκέφτηκα ότι είναι κάτι τρελό, γι’ αυτό και άρχισα να τραβάω βίντεο» δήλωσε ο άνδρας που κατέγραψε τη γυναίκα προσθέτοντας ότι οι περισσότεροι από τους αυτόπτες μάρτυρες έμειναν έκπληκτοί από τη συμπεριφορά της δεδομένων των αυστηρών οδηγιών προς τους τουρίστες.

«Υπήρχαν παντού πινακίδες ότι αυτό δεν επιτρέπεται» πρόσθεσε ο άνθρωπος που κατέγραψε την «εισβολή» της γυναίκας στο συντριβάνι που χτίστηκε το 1762.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ίδια, πάντως, φέρεται να προσπάθησε να πείσει τους αστυνομικούς ότι δεν καταλαβαίνει ποιο ήταν το πρόβλημα από την ενέργειά της αυτή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.