ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ιταλία: Τα καλλιστεία απαγόρευσαν τη συμμετοχή τρανσέξουαλ στον διαγωνισμό – Μετά τον σάλο με την Ολλανδία

Σύμφωνα με τους διοργανωτές του θεσμού θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μόνο «εκ γενετής» γυναίκες

Ιταλία: Τα καλλιστεία απαγόρευσαν τη συμμετοχή τρανσέξουαλ στον διαγωνισμό – Μετά τον σάλο με την Ολλανδία

Μετά τον αναμενόμενο σάλο που προκλήθηκε από την ανάδειξη της τρανς Ρίκι Βαλέρι Κολέ ως Μις Ολλανδία στα καλλιστεία της χώρας, η Ιταλία αποφάσισε τον αποκλεισμό των τρανσέξουαλ γυναικών από τον διαγωνισμό ομορφιάς.

Οπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές του θεσμού, στα καλλιστεία  θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μόνο «εκ γενετής» γυναίκες.

Η Patrizia Mirigliani, η υπεύθυνη των ιταλικών καλλιστείων, εξέφρασε τις ανησυχίες της για την τάση των διαγωνισμών ομορφιάς να χρησιμοποιούν «παράλογες»  στρατηγικές για να προσελκύσουν την προσοχή των μέσων ενημέρωσης.

Τόνισε μάλιστα  ότι η Μις Ιταλία δεν θα συμμετάσχει στη «λαμπερή μπάντα του τρανς ακτιβισμού».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως, η Μις Ολλανδία θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στα καλλιστεία της Μις Υφήλιος, τα οποία δέχονται τρανς υποψήφιες από το 2012.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.