ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ιταλία: Βρετανός base jumper βρήκε τραγικό θάνατο όταν έκανε ελεύθερη πτώση και δεν άνοιξε το αλεξίπτωτο

Το 2018 είχε «χάσει» ένα φίλο του με τον ίδιο τρόπο

Ιταλία: Βρετανός base jumper βρήκε τραγικό θάνατο όταν έκανε ελεύθερη πτώση και δεν άνοιξε το αλεξίπτωτο

Σε τραγωδία εξελίχτηκε η απόπειρα ενός 33χρονου Βρετανού να κάνει ελεύθερη πτώση από ύψους 800 μέτρων στην Ιταλία. Ο Ντίλαν Μόρις Ρόμπερτς έχασε τη ζωή του όταν το αλεξίπτωτό του απέτυχε να ανοίξει, με τον έμπειρο base jumper να σκοτώνεται ακαριαία κατά την πρόσκρουση στο έδαφος.

Ο Ρόμπερτς είχε εργαστεί και στην Βρετανική Σχολή Αλεξιπτωτιστών και είχε πραγματοποιήσει σωρεία πτώσεων στη ζωή του, ενώ είχε χάσει σε αντίστοιχο δυστύχημα φίλο του το 2018.

«Τα λόγια είναι φτωχά για να εκφράσουν την θλίψη μου, ο Ντίλαν ήταν στην πιο ευτυχισμένη φάση της ζωής του» ανέφερε συντετριμμένος ο αδερφός του, Άλεξ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.