ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ιβάνκα Τραμπ: Μετά την Ακρόπολη επισκέφθηκε και τους Δελφούς (φωτό)

Συνεχίζει την περιήγησή της στην Ελλάδα η κόρη του Ντόναλντ Τραμπ

Ιβάνκα Τραμπ: Μετά την Ακρόπολη επισκέφθηκε και τους Δελφούς (φωτό)

Μετά την Ακρόπολη η Ιβάνκα Τραμπ επισκέφθηκε και τους Δελφούς, συνεχίζοντας την περιήγησή της στην Ελλάδα.

Σε πρόσφατες φωτογραφίες της που κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μαζί με τον σύζυγό της, Τζάρεντ Κούσνερ, η κόρη του Ντόναλντ Τραμπ έγραψε στη λεζάντα: «Γνώρισε τον εαυτό σου. Αυτά ήταν τα λόγια που ήταν χαραγμένα πάνω από την είσοδο του ναού του Απόλλωνα στους Δελφούς.

Προτού θέσουν οποιαδήποτε ερώτηση στους Θεούς, το Μαντείο των Δελφών απαιτούσε από τους ταξιδιώτες να ερευνήσουν τον εαυτό τους – ενθαρρύνοντας τον αυτοαναλογισμό και την αυτογνωσία. Η επιγραφή, μια βασική αρχή για την προσωπική ανάπτυξη και σοφία, χρησίμευε ως υπενθύμιση σε όσους αναζητούσαν καθοδήγηση από το Μαντείο ότι η αληθινή σοφία ξεκινά με την κατανόηση του εαυτού τους».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.