ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κ.Μίντλετον: Ξεκίνησε η έρευνα για την παραβίαση του ιατρικού της φακέλου – Ποιοι είναι στο στόχαστρο

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας πιστεύεται ότι ενημερώθηκε για την πιθανή παραβίαση των δεδομένων

Κ.Μίντλετον: Ξεκίνησε η έρευνα για την παραβίαση του ιατρικού της φακέλου – Ποιοι είναι στο στόχαστρο

Εκτενές ρεπορτάζ της «Daily Mail» αναφέρει ότι τρεις εργαζόμενοι σε νοσοκομείο του Λονδίνου ερευνώνται επειδή φέρονται να προσπάθησαν να αποκτήσουν πρόσβαση στα ιατρικά αρχεία της Κέιτ Μίντλετον, αφού τόσο η ίδια όσο και ο βασιλιάς Κάρολος νοσηλεύθηκαν εκεί. 

Τρεις εργαζόμενοι της London Clinic βρίσκονται απόψε υπό διερεύνηση από τη διοίκηση του νοσοκομείου για τους ισχυρισμούς ότι προσπάθησαν να αποκτήσουν πρόσβαση στα ιδιωτικά ιατρικά αρχεία της Κέιτ Μίντλετον.

Οι τρεις υπάλληλοι εργάζονται στο διάσημο ιδιωτικό νοσοκομείο όπου η πριγκίπισσα της Ουαλίας υποβλήθηκε σε εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα νωρίτερα φέτος και όπου ο βασιλιάς Κάρολος υποβλήθηκε σε θεραπεία για διογκωμένο προστάτη, πριν διαγνωστεί με καρκίνο.

Τρία άτομα στο επίκεντρο της έρευνας για την παραβίαση των ιατρικών αρχείων της Κέιτ Μίντλετον

Δεν είναι σαφές αν οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα ή πότε το νοσοκομείο πληροφορήθηκε για πρώτη φορά ότι προσπάθησαν να παραβιάσουν τα ιατρικά αρχεία της Κέιτ.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας πιστεύεται ότι ενημερώθηκε για την πιθανή παραβίαση των δεδομένων, κατά την «Daily Mail».

Οι ιδιωτικές ιατρικές πληροφορίες του βασιλιά δεν επηρεάστηκαν, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες.

Εκτός από μια δήλωση που έδωσαν στη δημοσιότητα οι επικεφαλής του νοσοκομείου, δεν δόθηκαν απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με την κατάσταση του προσωπικού και τις ενέργειες στις οποίες έχει προβεί η London Clinic εναντίον τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Γραφείο Επιτρόπου Πληροφοριών (ICO) λέει ότι ερευνά το περιστατικό, καθώς το νοσοκομείο ενημέρωσε ότι θα λάβει «όλα τα κατάλληλα μέτρα» για να διερευνήσει εις βάθος την υποτιθέμενη παραβίαση. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.