ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κ.Μίντλετον – βασιλιάς Κάρολος: Δίνουν μαζί τη μάχη για τον καρκίνο – Είναι «η κόρη που δεν είχε ποτέ»

Η κατ' ιδίαν συνάντηση που είχαν μία μέρα πριν το βίντεο-ανακοίνωση της Κ. Μίντλετον

Κ.Μίντλετον – βασιλιάς Κάρολος: Δίνουν μαζί τη μάχη για τον καρκίνο – Είναι «η κόρη που δεν είχε ποτέ»

Ο βασιλιάς Κάρολος και η Kate Middleton υποστηρίζουν ο ένας τον άλλο στον αγώνα τους κατά του καρκίνου, τον οποίο δίνουν την ίδια περίοδο.

Η βιογράφος της βασιλικής οικογένειας Sally Bedell Smith υποστηρίζει ότι «ανέκαθεν είχαν πολύ καλή σχέση. Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι τη βλέπει σαν την κόρη που δεν είχε ποτέ. Μοιράζεται με τον William το ένστικτο να την προστατεύσει. Το περνούν όλο αυτό μαζί, η Kate και ο βασιλιάς».

Μάλιστα μία μέρα πριν από την ανακοίνωση της Middleton ότι διαγνώστηκε με καρκίνο, μέσα από ένα βίντεο, δείπνησαν μαζί στο κάστρο του Ουίνδσορ όπου, όπως υποθέτει η βιογράφος, «φαντάζομαι ότι η Kate ανακουφίστηκε βλέποντας ότι μπορείς να βρεις την ισορροπία στο να μοιραστείς κάποιες προσωπικές πληροφορίες χωρίς να χρειαστεί να τις εκθέσεις όλες».

Στο μεταξύ ο Βέλγος δημοσιογράφος Marc Roche, συγγραφέας του βιβλίου «The Borgias in Buckingham», ο οποίος έχει έδρα το Λονδίνο και ειδικεύεται στα θέματα της βασιλικής οικογένειας, αναφέρθηκε στη μορφή καρκίνου από την οποία πάσχει η πριγκίπισσα της Ουαλίας, επικαλούμενος καλά πληροφορημένη πηγή.

«Όλα δείχνουν ότι υποβλήθηκε σε υστερεκτομή και ότι πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου. Όπως εξήγησε, η πριγκίπισσα της Ουαλίας υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία, η οποία μπορεί να γίνεται στο σπίτι, χωρίς να χρειάζεται να πηγαίνει στο νοσοκομείο», είπε.

Ερωτηθείς για το πότε θα επιστρέψει στα βασιλικά καθήκοντά της, ο ίδιος εκτίμησε ότι το πιθανότερο σενάριο είναι να γίνει αυτό τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο και αυτό να είναι στις βασιλικές ιπποδρομίες στο Άσκοτ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Γνωρίζοντας την ανησυχία της να δείχνει πάντα στα καλύτερά της, θα επιστρέψει όταν αναρρώσει πλήρως. Ένα είναι σίγουρο: δεν πρέπει να περιμένουμε νέα δήλωση. Δεν θα υπάρξει περαιτέρω ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας της», προσθέτει ο ίδιος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.