ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Κάγκνεϊ Λιν Κάρτερ: Αυτοπυροβολήθηκε στο στόμα η διάσημη ηθοποιός ερωτικών ταινιών (φώτο)

Φίλοι της στη σελίδα που δημιούργησαν στο GoFundme υποστηρίζουν ότι αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα

Κάγκνεϊ Λιν Κάρτερ: Αυτοπυροβολήθηκε στο στόμα η διάσημη ηθοποιός ερωτικών ταινιών (φώτο)

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στη δημοσιότητα για την 36χρονη διάσημη ηθοποιό ερωτικών ταινιών Κάγκνεϊ Λιν Κάρτερ που έβαλε τέλος στη ζωή της, καθώς οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την έρευνα αναφέρουν πως ο θάνατός της προήλθε από διαμερές τραύμα στο στόμα.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι η διάσημη ηθοποιός ερωτικών ταινιών έβαλε όπλο στο στόμα της και πάτησε τη σκανδάλη.

Στο παρελθόν η Λιν Κάρτερ είχε εμπλακεί σε διαμάχη με τον Κρις Μπράουν με την ίδια να υποστηρίζει ότι εκείνος της έδωσε 2.500 δολάρια για να είναι συνοδός του για μια βραδιά και να αναρτά μάλιστα στο διαδίκτυο φωτογραφίες με τα γεννητικά όργανα του τραγουδιστή.

Φίλοι της ηθοποιού ερωτικών ταινιών στη σελίδα που δημιούργησαν στο GoFundme υποστηρίζουν ότι η 36χρονη αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα προσθέτοντας, όμως, ότι «ακόμα και στις πιο σκοτεινές της ώρες, εμφανιζόταν στο στούντιο, πάντα έτοιμη να μάθει, να συνεισφέρει, να βελτιώσει τον εαυτό της με όποιον τρόπο μπορούσε».

Η Κάρτερ ξεκίνησε στη βιομηχανία ερωτικών ταινιών στις αρχές της δεκαετίας του 2000 και πρωταγωνίστησε σε ταινίες όπως το Official Silence of the Lambs Parody και Not Married with Children XXX.

Η σταρ έχει προταθεί πολλές φορές για βραβεία Adult Video News, χωρίς όμως να καταφέρει να κερδίσει όσκαρ πορνό. Προτάθηκε το 2011 ως κορυφαία γυναίκα ερμηνεύτρια της χρονιάς. Το 2010, ήταν υποψήφια ως καλύτερη νέα στάρλετ. Ήταν επίσης μοντέλο και χορεύτρια pole dancing και χόρευε σε εξωτικά κλαμπ όλα αυτά τα χρόνια.

Μετακόμισε από το Λος Άντζελες στο Οχάιο το 2019 και ασχολήθηκε με γυμναστήρια pole dancing, ενώ άνοιξε το δικό της στούντιο χορού στο Akron με την ονομασία Alchemy Pole Fitness.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.