ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κακοποιούσε τον σύζυγό της επί 20 ολόκληρα χρόνια – Τον βασάνιζε με τσόφλια αυγών και σπασμένα γυαλιά

Ακόμα και μέσα από τη φυλακή δε σταματά να παρενοχλεί τον σύζυγό της

Κακοποιούσε τον σύζυγό της επί 20 ολόκληρα χρόνια – Τον βασάνιζε με τσόφλια αυγών και σπασμένα γυαλιά

Μια γυναίκα κακοποιούσε άγρια τον σύζυγό της επί 20 ολόκληρα χρόνια, κόβοντάς του, μεταξύ άλλων, το δέρμα με τσόφλια αυγού και σπάζοντας γυαλιά στο κεφάλι του.

Ο Richard Spencer δεχόταν μέχρι και απειλές για τη ζωή του από τη σύζυγό του, μέχρι που γείτονες κάλεσαν την αστυνομία και η υπόθεση έγινε γνωστή.

Τώρα η ιστορία του έγινε ντοκιμαντέρ στο Channel 5 με τίτλο «My Wife, My Abuser: The Secret Footage» και εκεί περιγράφεται ο εφιάλτης που περνούσε επί δεκαετίες.

Ο άνδρας παντρεύτηκε τη Sheree και απέκτησαν δύο κόρες, ζώντας μια φαινομενικά ήσυχη και πλούσια ζωή στο Γιορκσάιρ. Αλλά τα πράγματα δεν ήταν όπως φαίνονταν.

Η γυναίκα χτυπούσε καθημερινά τον σύζυγό της και τον κατηγορούσε για τα δικά της προβλήματα, μεταξύ των οποίων και ότι έμεινε έγκυος με εξωσωματική. Η γυναίκα συνήθιζε να μεθά και να ξεσπά στον σύζυγό της, σπάζοντας πάνω του μπουκάλια κρασί, ενώ έκοψε και το ένα αυτί του. Πολλές φορές, μάλιστα, τον έβαζε τιμωρία στο δωμάτιο και καλούσε τα παιδιά τους που έκλαιγαν για να δουν την κακοποίηση και να μάθουν πώς να συμπεριφέρονται.

«Δείτε τι κάνει η μαμά στον μπαμπά. Ο μπαμπάς είναι κακός άνθρωπος και πρέπει να πεθάνει. Αν έρθει κάποιος, θα πείτε ότι με βαράει», ακούγεται να λέει η γυναίκα σε ένα από τα βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες στο σπίτι τους.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail, ο άνδρας αποφάσισε να μιλήσει μετά από μια δεκαετία σε ένα γείτονα, γιατί φοβήθηκε για τα παιδιά του. «Αν δεν ήταν οι κόρες του στη μέση, δεν θα μιλούσε ποτέ», ανέφερε ανώνυμα ένας αξιωματούχος της αστυνομίας.

Μια μέρα, η σύζυγος τον χτύπησε άγρια και εκείνος αντέδρασε, με αποτέλεσμα εκείνη να τον απειλεί λέγοντάς του: «Πήγαινε στην αστυνομία και δεν θα σε πιστέψει κανείς. Μην ξεχνάς είμαι γυναίκα και εσύ άντρας. Αν θέλω, σπάω τον καθρέπτη με το κεφάλι μου και λέω ότι φταις εσύ».

Σε ένα μπάρμπεκιου, ο Spencer άνοιξε την καρδιά του και είπε τα πάντα σε ένα γείτονά του κι έκτοτε το νέο διαδόθηκε στη γειτονιά. Μετά από έναν άγριο καυγά λοιπόν, οι γείτονες είδαν την Sheree να σκάει τα λάστιχα του αυτοκινήτου το άνδρα και κάλεσαν στην αστυνομία.

Εκείνος παρέδωσε το υλικό από τις κάμερες και ο ιατροδικαστής που τον εξέτασε είδε πως είχε σοβαρούς τραυματισμούς σε όλο το σώμα του, ενώ μερικοί ήταν μόνιμοι.

Στη συνέχεια, η γυναίκα μπήκε στη φυλακή και αρνήθηκε τα πάντα, ισχυριζόμενη πως η ίδια ήταν το θύμα. Ωστόσο, κατέθεσαν τα ίδια της τα παιδιά και εξετάστηκαν τα βίντεο από τις κάμερες, κάτι που την έκανε να παραδεχτεί τις πράξεις της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά από όλα αυτά, η γυναίκα δεν έχει σταματήσει να παρενοχλεί τον σύζυγό της, αφού μέσω δικηγόρων προσπαθεί να τον εμποδίσει να μιλάει δημόσια για να μην εκτεθεί. «Είμαι στο σώμα πολλές δεκαετίες, αλλά είναι η χειρότερη υπόθεση που είδαμε ποτέ. Η γυναίκα ακόμη και τώρα ενδιαφέρεται για τη γνώμη του κόσμου, παρά για το γεγονός ότι μπήκε φυλακή ή ότι δεν έχει σχέσεις με τα παιδιά της», δήλωσε ο δικαστής που ανέλαβε την υπόθεση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.