ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Καμπάνα» σε οδηγό που βγήκε για βόλτα με μονοθέσιο της Formula 1 – Τι πρόστιμο τον περιμένει (βίντεο)

Για την ώρα ο ιδιοκτήτης δεν έχει δεχθεί κάποια διοικητική ποινή

«Καμπάνα» σε οδηγό που βγήκε για βόλτα με μονοθέσιο της Formula 1 – Τι πρόστιμο τον περιμένει  (βίντεο)

Μια χαλαρή βολτούλα στους δρόμους της Τσεχίας πραγματοποίησε ένα μονοθέσιο της Formula 1, με τον όδηγό  του να κινδυνεύει να χάσει μια για πάντα το δίπλωμα οδήγησης.

Το μονοθέσιο, το οποίο όπως όλα δείχνουν πρόκειται για μια Ferrari F2004, εντοπίστηκε στο εθνικό δίκτυο της Τσεχίας, συνοδευόμενο από μια κίτρινη Lamborghini.

Φυσικά η παρουσία ενός μονοθέσιου της Formula 1 δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη, γεγονός που με τη σειρά του οδήγησε στην κινητοποίηση των τοπικών αρχών.

Οι τελευταίες κατάφεραν να εντοπίσουν τον ιδιοκτήτη, όχι όμως και να εξακριβώσουν αν ήταν ο ίδιος που το οδηγούσε σε δημόσιο δρόμο μιας και φορούσε κράνος.

Για την ώρα, λοιπόν, ο ιδιοκτήτης δεν έχει δεχθεί κάποια διοικητική ποινή ή κάποιο χρηματικό πρόστιμο, ωστόσο, όπως όλα δείχνουν πολύ δύσκολα θα καταφέρει να τα αποφύγει.

Αν μάλιστα επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, ο οδηγός του μονοθεσίου κινδυνεύει να χάσει μια για πάντα την άδεια οδήγησης, ενώ ταυτόχρονα θα κληθεί να καταβάλλει και υψηλά χρηματικά πρόστιμα για τις παραβάσεις στις οποίες υπέπεσε κατά τη διάρκεια της… περιοδείας του.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται ένα μονοθέσιο στους δρόμους της Τσεχίας, γεγονός που κάνει πολλούς να πιστεύουν ότι ο συγκεκριμένος οδηγός έχει επαναλάβει στο παρελθόν το τολμηρό εγχείρημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.