ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Καναδάς: Γεννήθηκε μωρό… 8 κιλών και «έσπασε» ρεκόρ ετών στο μαιευτήριο του Οντάριο (φώτο)

Σύμφωνα με το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων το μέσο βάρος ενός νεογέννητου αγοριού είναι περίπου 3,5 κιλά

Καναδάς: Γεννήθηκε μωρό… 8 κιλών και «έσπασε» ρεκόρ ετών στο μαιευτήριο του Οντάριο (φώτο)

Ρεκόρ ετών στο μαιευτήριο του Οντάριο «έσπασε» ένα μωρό στον Καναδά, το οποίο είναι το πέμπτο παιδί ενός ζευγαριού, καθώς γεννήθηκε με βάρος που πλησίαζε τα 8 κιλά και ύψος 55 εκατοστά.

Ο γυναικολόγος της μητέρας Dr. Asa Ahimbisibwe μίλησε στους δημοσιογράφους και είπε ότι ενώ περίμεναν πως ο Sunny θα γεννιόταν μεγαλόσωμος, δεν περίμεναν ότι θα ήταν τόσο πολύ.

«Όταν τον βάλαμε στη ζυγαριά, βεβαιωθήκαμε», είπε ο γιατρός και πρόσθεσε ότι όταν είδαν πόσο ζύγιζε, γιατροί και μαίες ξέσπασαν σε κραυγές.

Η οικογένεια έχει ακόμα τέσσερα παιδιά, τρία αγόρια 6, 5 και 3 ετών και ένα κορίτσι 1 έτους, τα οποία επίσης γεννήθηκαν μεγαλόσωμα, ωστόσο όχι τόσο όσο ο μικρότερος αδελφός τους.

Σύμφωνα με το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων το μέσο βάρος ενός νεογέννητου αγοριού είναι περίπου 3,5 κιλά, ενώ τα πιο μεγαλόσωμα μωρά δεν ξεπερνούν τα 4,5 κιλά.

Το βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες σίγουρα διαφωνεί πάντως, καθώς το 1879 καταγράφηκε η γέννηση του πιο μεγαλόσωμου μωρού στην ιστορία, καθώς γεννήθηκε 11 κιλά, ωστόσο δυστυχώς πέθανε 11 ώρες αφότου ήρθε στη ζωή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.