ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Καναδάς: Νεκροί δύο άνθρωποι μετά τις πλημμύρες στη Νέα Σκωτία – Ακόμα δύο αγνοούμενοι

Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι βρέθηκε νεκρός 52χρονος αγνοούμενος, του οποίου το αυτοκίνητο είχε εντοπιστεί πλημμυρισμένο

Καναδάς: Νεκροί δύο άνθρωποι μετά τις πλημμύρες στη Νέα Σκωτία – Ακόμα δύο αγνοούμενοι

Δύο από τους τέσσερις αγνοούμενους εντοπίστηκαν νεκροί στη Νέα Σκωτία, μετά τις πλημμύρες που σάρωσαν το Σάββατο περιοχές της καναδικής επαρχίας.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι βρέθηκε νεκρός 52χρονος αγνοούμενος, του οποίου το αυτοκίνητο είχε εντοπιστεί πλημμυρισμένο, ενώ το δεύτερο θύμα δεν έχει ταυτοποιηθεί μέχρι στιγμής.

Ο πρωθυπουργός της κυβέρνησης της Νέας Σκωτίας, Τιμ Χιούστον είπε ότι «εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήρια μου στις οικογένειες και τους οικείους των δύο ανθρώπων που χάθηκαν στις πλημμύρες»,  διευκρινίζοντας ότι ο δεύτερος νεκρός είναι ένας εκ των τεσσάρων αγνοουμένων που αναζητούσαν οι αρχές στην περιοχή του Χάλιφαξ.

Λόγω της καταιγίδας που ξεκίνησε την Παρασκευή, ορισμένες περιοχές δέχθηκαν τόση βροχή όση πέφτει συνήθως σε διάστημα τριών μηνών, ανέφεραν οι μετεωρολόγοι.

Οι ορμητικοί χείμαρροι που δημιουργήθηκαν πλημμύρισαν δρόμους και κτήρια, κατέστρεψαν γέφυρες και μια σιδηροδρομική γραμμή στο Χάλιφαξ, το τέταρτο μεγαλύτερο λιμάνι του Καναδά.

Ο καναδικός οργανισμός σιδηροδρόμων (CN) έχει αποκαταστήσει μεγάλο μέρος των υποδομών που επλήγησαν, αλλά ορισμένες εργασίες θα καθυστερήσουν έως ότου υποχωρήσει η στάθμη των υδάτων σε κάποια σημεία, δήλωσε ο εκπρόσωπος του CN Σκοτ Μπράουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο οργανισμός λιμένα Χάλιφαξ καταβάλλει προσπάθειες για τη διαχείριση των αποθηκευμένων φορτίων. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας Λέιν Φέργκιουσον είπε ότι το 60% των φορτίων διακινούνται σιδηροδρομικώς από το λιμάνι του Χάλιφαξ, συμπεριλαμβανομένων προϊόντων που κατασκευάζονται στην Ευρώπη ή στη νοτιοανατολική Ασία και προορίζονται για μεγάλα αστικά κέντρα στον ανατολικό Καναδά και στις μεσοδυτικές αμερικανικές πολιτείες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.