ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Καναδάς: Ραδιοσταθμός παίζει ασταμάτητα το ίδιο τραγούδι χωρίς να εκπέμπει οτιδήποτε άλλο

Μόνο το Killing In The Name των Rage Against The Machine

Καναδάς: Ραδιοσταθμός παίζει ασταμάτητα το ίδιο τραγούδι χωρίς να εκπέμπει οτιδήποτε άλλο

Μυστήριο γύρω από ένα μουσικό ραδιόφωνο του Καναδά το οποίο, εδώ και πολλές ώρες, παίζει μόνο το Killing In The Name σε λούπα. Όπως αναφέρει ο Guardian, από το πρωί της Τετάρτης ο Kiss Radio 104.9, ένας -μέχρι πρότινος- pop και soft rock σταθμός με έδρα το Βανκούβερ, έχει διακόψει την κανονική του ροή και από τη συχνότητά του ακούγεται μόνο η μεγάλη επιτυχία των Rage Against The Machine. Χωρίς να την παρεμβάλλει απολύτως τίποτα.

Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας, δύο είναι οι πιθανοί λόγοι για αυτή την κίνηση.

Άλλοι λένε ότι είναι οι απολύσεις που έλαβαν χώρα στο Kiss Radio από τον όμιλο Rogers Sports and Media, που λειτουργεί το μουσικό ραδιόφωνο, σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Και άλλοι υποστηρίζουν ότι όλο αυτό είναι διαφημιστικό τρικ, που σηματοδοτεί ίσως μια στροφή του Kiss Radio στο ροκ ρεπερτόριο.

Ακόμα και οι υπάλληλοι του σταθμού αρνούνται να δώσουν μια ξεκάθαρη απάντηση για όλο αυτό.

«Δεν μπορώ να σας πω (σ.σ. γιατί παίζει συνέχεια το Killing In The Name). Είμαι απλά ένας τύπος σε ένα στούντιο, που απλά παίζω συνέχεια το τραγούδι. Τι λέτε; Σας αρέσει;», δήλωσε… τρολάροντας ένας εξ αυτών στον Guardian, και συνέχισε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αυτό το τραγούδι έπαιζε ήδη όταν έφτασα στον σταθμό. Δεν ξέρω από πότε, ίσως θα έπρεπε να ξέρω. Αν γράψετε άρθρο και το δει το αφεντικό μου, θα έχω πρόβλημα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.