ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Καναδάς: Του πήραν τη Lamborghini επειδή πήγαινε με 170 χλμ./ώρα σε ένα δρόμο που το όριο είναι 60

Αν και η Αστυνομία δεν έχει δώσει πολλές λεπτομέρειες επιβεβαίωσε πως η Aventador κατασχέθηκε επί τόπου

Καναδάς: Του πήραν τη Lamborghini επειδή πήγαινε με 170 χλμ./ώρα σε ένα δρόμο που το όριο είναι 60

Μια Lamborghini Aventador κατάσχεσαν πριν λίγες μέρες στο Τορόντο του Καναδά, επειδή ο οδηγός της πήγαινε με 170 χλμ./ώρα σε ένα δρόμο που το όριο είναι 60 χλμ./ώρα.

Αν και η Αστυνομία δεν έχει δώσει πολλές λεπτομέρειες για το περιστατικό, επιβεβαίωσε ωστόσο πως η Aventador κατασχέθηκε επί τόπου και θα παραμείνει σε αυτό το καθεστώς για 14 ημέρες. Επιπλέον, ο οδηγός έχασε το δίπλωμά του για 30 ημέρες, ενώ του ασκήθηκε δίωξη για επικίνδυνη οδήγηση. Με τον όρο «επικίνδυνη οδήγηση» οι αρχές του Καναδά «καλύπτουν» τις περιπτώσεις υπερβολικής ταχύτητας, αυτοσχέδιων αγώνων αλλά και τους επικίνδυνους ελιγμούς που μπορεί να βάλουν σε κίνδυνο και τους υπόλοιπους οδηγούς στο δρόμο.

Οι ποινές ποικίλλουν ανάλογα με τη σοβαρότητα της παράβασης, με τον κώδικα να ορίζει πως όσοι κατηγορούνται για επικίνδυνη οδήγηση αντιμετωπίζουν πρόστιμο που κυμαίνεται από 1.534 έως 7.670 ευρώ, ενώ προβλέπεται και επιβάρυνση με 6 πόντους στο point system. Ο δρόμος στον οποίο συνελήφθη ο οδηγός της Aventador να τρέχει υπερβολικά, είναι ένας από τους δρόμους- καρμανιόλες της περιοχής, όπου σχεδόν καθημερινά γίνονται ατυχήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.