Δημοκρατία έχουμε, ότι θέλουμε λέμε, έτσι Αλέξη;

Κανάρια Νησιά: Οργή για μητέρα που «κράτησε» οκτώ ξαπλώστρες σε πισίνα και πήγε για… ψώνια! – Δείτε βίντεο

Τι δείχνει έρευνα για την «μάχη της ξαπλώστρας»

Κανάρια Νησιά: Οργή για μητέρα που «κράτησε» οκτώ ξαπλώστρες σε πισίνα και πήγε για… ψώνια! – Δείτε βίντεο

Οργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκάλεσε μία Βρετανίδα μητέρα, η οποία αποφάσισε να «κρατήσει» οκτώ ξαπλώστρες σε πισίνα στα Κανάρια Νησιά και να πάει για ψώνια!

Η 29χρονη Στέφανι από την Ουαλία, η οποία βρίσκεται για διακοπές στο Φουερτεβεντούρα στις Κανάριες Νήσους μαζί με τον σύντροφό της και τα έξι παιδιά τους, ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, σύμφωνα με την dailymail.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, η μητέρα ξυπνά νωρίς το πρωί για να «κρατήσει» οκτώ ξαπλώστρες γύρω από την πισίνα, τοποθετώντας πετσέτες, πριν φύγουν οικογενειακώς για πρωινό και ψώνια.

«Είμαστε μεγάλη οικογένεια, οπότε πρέπει να είμαστε εκεί νωρίς», εξηγεί στο βίντεο, το οποίο έχει συγκεντρώσει πάνω από 120.000 προβολές. Η ίδια υπερασπίζεται τη στρατηγική της, δηλώνοντας πως χρειάζονται αρκετές ξαπλώστρες για όλους, ωστόσο οι αντιδράσεις των χρηστών ήταν ιδιαίτερα αρνητικές.

@mummyandmilliemaex DITL 🧸✨ #ditl #vlog #holidaytiktok #breakfast #stroll #holidaymodeactivated #vacationstyle ♬ original sound – Stephanie | Mum of 6 👧🏼🩷

Το γεγονός ότι η οικογένεια απουσίαζε για ώρες, αφήνοντας τις ξαπλώστρες άδειες, προκάλεσε οργή: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι πιάνετε τις ξαπλώστρες και μετά φεύγετε», έγραψε ένας χρήστης. «Όλα τα ξενοδοχεία θα έπρεπε να αφαιρούν τις πετσέτες αν δεν είσαι στη θέση σου για πάνω από 30 λεπτά», πρόσθεσε άλλος. Κάποιος άλλος σχολίασε: «Οι πετσέτες σου θα ήταν ήδη μέσα στην πισίνα».

Το θέμα αναζωπύρωσε τη διαχρονική «μάχη της ξαπλώστρας», με πρόσφατη έρευνα να αποκαλύπτει ότι οι Βρετανοί από τα West Midlands είναι οι πιο πιθανό να ξυπνήσουν νωρίς για να κλείσουν θέση δίπλα στην πισίνα, ακολουθούμενοι από κατοίκους του North West, North East, της Ουαλίας και της Βόρειας Ιρλανδίας.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από την YouGov σε πάνω από 2.500 ενήλικες. Παρότι μόλις το 12% των Βρετανών δηλώνουν πως κάνουν κράτηση ξαπλώστρας νωρίς το πρωί — ποσοστό μικρότερο από το 72% που είχε καταγραφεί πριν από πέντε χρόνια — βίντεο στα social media αποδεικνύουν πως το φαινόμενο δεν έχει εκλείψει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.